Čuvaj to pod ljučem, to je danas teško nabaviti, a za par godina buš prodal pod suho zlato IMT fanovimaMuha
Ovakav set za generalku 539 imam doma... Još iz početka devedesetih ak se ne varam... Komplet dihtunge, radilicu, leteće, klipnjače...
Čuvaj to pod ljučem, to je danas teško nabaviti, a za par godina buš prodal pod suho zlato IMT fanovimaMuha
Ovakav set za generalku 539 imam doma... Još iz početka devedesetih ak se ne varam... Komplet dihtunge, radilicu, leteće, klipnjače...
Na volan mora ici dihtung radi lufta. Ako ga ne stavis, poklopac pritisne bocno zupcanik i volan zapinje.Upravo tak, bez diht mase više ništ.
Na volan mora ici dihtung radi lufta. Ako ga ne stavis, poklopac pritisne bocno zupcanik i volan zapinje.
Nebi se baš ja složil sa nijednom tvojom tvrdnjomNe moze ici bez dihtunga. Polomiti ces poklopac ili izbiti cep sa volana.
Imaš u Sekri još Kron i Ruen lamela, capice su smeče Indijsko ali boljeg nema. Probaj zvati Sekru ako je još kaj ostalo dobrih dijelova.Pitanje je gdje kupiti dijelove , postoje li gdje originali, isplati li se otići u BIH iz HR? Komplet set volana je oko 800 kn a brtve 200 kn ali me brine da lufta bude nakon godinu dana i da ulja bude kapalo nakon godinu dana.
Ja sam probal sa indijancem i tak je tijesno napravljen.Nebi se baš ja složil sa nijednom tvojom tvrdnjom
To ti ovisi što kupiš! Nekad baciš pikse, nekad ne rajbaj, a nekad............Nisi mi nikad odgovorio da li treba rajbati pikse kad se mijenjaju na volanu i rukavcima.
Probal sam i ja, možda je bil Turčin ali ne vjerujem.Ja sam probal sa indijancem i tak je tijesno napravljen.
To je moje iskustvo, a tebi svaka cast, vjerujem da imas iskustvo sa IMT om.
Ne sječam se ni da si me to pital, možda sam pročital ali zaboravil odgovoritiNisi mi nikad odgovorio da li treba rajbati pikse kad se mijenjaju na volanu i rukavcima.
to je ova maticaPa na ovome ventilu kaj je na slici. Odšarafi kontra maticu i onda okrećeš polugicu, aku ju zašarafiš onda je kraća, a ako ju odšarafiš onda je duža. Složiš ju tako da kad počinješ pritiskati desnu polugu kočnice da ventil zatvara zrak prema prikolici, a kočnica traktora još ne počne kočiti.