Jeste vrhunski proizvodi i kvalitet odradjenih poslova i usluga , nisam se mozda dobro izrazio. Zna se ko pije a ko plaća , ako me sad razumijesBaš i ne razumijem post, buni me onaj boldani dio
Nekad je Pobeda imala vrhunske proizvode, jel tak i danas?
@Kupljenec a samo sam se za volan primil i več sam ti troška napravil 🤭Znači najbolja vodena pumpa kaj ima za kupit je pobeda Tešanj?
A koja je to propisana našpananost remena za vodenu pumpu i alternator, jel dosta kad se na sredini remena između alternatora i vodene pumpe remen stisne pa propadne za svoju visinu?Pa za početak s pravilno našpananim remenom, da ne hebavaš lagere u njoj.
Kao drugo se zapitati zašto je stara iz čistog mira "otkazala", da li je u sistemu bilo dovoljno vode, ili je pumpala vodenu paru.
Itd.
Gledam i nevjerujemBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Na kojem mjestu se to mjeri? Nekak mi je tih 2-3cm puno na ovom mjesto di ja gledam 🤔Piše u uputstvu od fergija da prst mora propasti 2-3cm
Ako nemaš "žicu" i sondu onda nemaš ništ jer ta "žica je ustvari kapilara.....Imam Teleoptikov koji je sigurno kvalitetniji ali nemam za njega original žicu i onu sondu koje je na glavi motora