Petretic549
Iskusan lik
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,530
Gledam i nevjerujem
Na kojem mjestu se to mjeri? Nekak mi je tih 2-3cm puno na ovom mjesto di ja gledam 🤔Piše u uputstvu od fergija da prst mora propasti 2-3cm
Gledam i nevjerujem
Na kojem mjestu se to mjeri? Nekak mi je tih 2-3cm puno na ovom mjesto di ja gledam 🤔Piše u uputstvu od fergija da prst mora propasti 2-3cm
Ako nemaš "žicu" i sondu onda nemaš ništ jer ta "žica je ustvari kapilara.....Imam Teleoptikov koji je sigurno kvalitetniji ali nemam za njega original žicu i onu sondu koje je na glavi motora
Rezervarčić + kapilara + mjeh je jedna cjelina i to ne možeš odvajati. Možeš ....... i onda baciti!..................
Iz tog razloga sam pitao dali mogu iskoristiti kapilaru koju imam od Indijca koji je krepao.
Imaš li ti ovo sa slika u prilogu?Ma nije uopce ni bitno vise ali ajde da se objasnim kad vec pisemo.
Dakle imam mehanicki termometar Teleoptik proizveden jos u Jugi bez kapilare,sonde temp kako god.
Ali na njega se ta ista kapilara sarafi nije direktno spojena sa satom niti kazaljkom.
Iz tog razloga sam pitao dali mogu iskoristiti kapilaru koju imam od Indijca koji je krepao. Nisam skidao to dolje jer nemam traktor pa ne znam dali je kapilara direkt spojena na kazaljku ako je onda naravno nista, kupit opet Indijca i mijenjat ocito svake godine. valjda sam bio dovoljno jasan sto me tocno zanimalo. A sve to naravno pitam jer je Teleoptik sigurno bolji a nema ga novog za kupit, Indijac je 50 kn i takav i je.