Jeste vrhunski proizvodi i kvalitet odradjenih poslova i usluga , nisam se mozda dobro izrazio. Zna se ko pije a ko plaća , ako me sad razumijesBaš i ne razumijem post, buni me onaj boldani dio
Nekad je Pobeda imala vrhunske proizvode, jel tak i danas?
@Kupljenec a samo sam se za volan primil i več sam ti troška napravil 🤭Znači najbolja vodena pumpa kaj ima za kupit je pobeda Tešanj?
A koja je to propisana našpananost remena za vodenu pumpu i alternator, jel dosta kad se na sredini remena između alternatora i vodene pumpe remen stisne pa propadne za svoju visinu?Pa za početak s pravilno našpananim remenom, da ne hebavaš lagere u njoj.
Kao drugo se zapitati zašto je stara iz čistog mira "otkazala", da li je u sistemu bilo dovoljno vode, ili je pumpala vodenu paru.
Itd.
Gledam i nevjerujem
Na kojem mjestu se to mjeri? Nekak mi je tih 2-3cm puno na ovom mjesto di ja gledam 🤔Piše u uputstvu od fergija da prst mora propasti 2-3cm
Ako nemaš "žicu" i sondu onda nemaš ništ jer ta "žica je ustvari kapilara.....Imam Teleoptikov koji je sigurno kvalitetniji ali nemam za njega original žicu i onu sondu koje je na glavi motora