• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Sad više nije orginal. Pumpa koju si ugradil je Pobjeda, orginalna je bila Pobeda

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
Nemam ja kaj gledati, ja sam ih se dost premetal.
Ovo danas je smeh, ali oni žuti su bili ok. Trajali su godinama i još uvijek ih ima u službi

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,149
Ko je bral kuruzu s jednorednim beračem tom nije baš dugo trajalo😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,937
To se slažem s tobom, kak i u šumi kad se grana nabije unutra.
Ali opet je plus kaj peraje spucaju i obično ne unište hladnjak vode. Onaj limeni kad ga ufati

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,357
Skidaj odmah tu žuto zelenu izolir traku :cry: 😖 i postavi primjerenu izolaciju, ili bužir ili ništa ;)🙃

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,837
A dobro , pa i nisi pretjerao sa slikama , ima ih samo 70 (n)!
# MUHA je tu , pa nek prebriše višak slika, za takav zahvat dovoljno bi bilo pet slika.
Gubi se svaki smisao posta koji je dobro počeo, i kao pričica je OK, ali toliko slika je pretjerano (da ne upotrijebim )neku grublju riječ. Što se mene tiče možeš staviti i 127 slika bez ikakvog popratnog teksta, ali je to ipak malo - puno degutantno.(n)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,291
Kad mi ve nije pregorel kompjuter od toliko slika onda nigdar nebu. ;) Svaka čast na odrađenom, ali staroga lima si ipak mogel zamijeniti novim, to je par kuna.(y)
Jednostavno sam ga pozabil kupit.
Evo nisam se setil. Ovoga sam malo pošmirgral i dobar je🤝
A nisam slikal puno jer nisam baš vremena imal👍
Skidaj odmah tu žuto zelenu izolir traku :cry: 😖 i postavi primjerenu izolaciju, ili bužir ili ništa ;)🙃
Uskoro ide sve novo, do zadnje žice🙂😉
Ovo je još majstor od pokojnog tasta delal🙂
@brgud a kaj kad volim slike, nek bude sve dokumentirano.

Evo ja malo bil na vožnji da vidim kak je sve selo na mesto, sad zbilja mogu na mesec kaj se traktora tiče 🍺🚀🚜🥸

Snaga, moć, komfor, sve u jednom👍

nedimN

Iskusan lik
Tu od
24 Ruj 2020
Poruka
1,217
Mi smo imali jedan put kroz rijeku iz kopa odakle smo ugalj izvlacili . Kada je jaca voda ja nisam nikad isao , a jedan je komsija sa 560 proletio i to mu je bio put za vjecna lovista. Puko blok , nesto se jos izvrnulo i otiso je za dzaba traktor.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,291
Ma meni je ovaj put usput jer moram u veliki breg, onda da mi postigne radnu temperaturu čim prije.
Evo malo sirove snage od malo prije🚜🚀🚀🚀🙂
Kanjoj da se ne vidi krov traktora.
👇

Najnoviji postovi

Na vrh