Narucivao sam prije 2 god u agro bilo trgovini teleoptik sat za temp cim doso u kuhalo stavio i probo dal radi i ja sam zadovoljan tocno pokazuje i uzimo sam isto za drugi 539 takoder isto pokazuje dobro i tocno i radi bez greskepozdrav View attachment 63811 moj stari termometar na imt 539 je crko otišao sam do trgovine i tražio orginalni teleoptik prodavac mi je ponudio ovaj sa bijelom skalom i sa skalom u boji pa me zanima ima li ikakve razlike ili su isti,cijena je ista.
Napravim tako ali ne prilazi fino do kraja nego moram stisnuti da priđe bloku..kupio sam slovensku usporedio sam je sa starom klip je jednakOkreni ga malo na anlaser da bregasta dođe i drugi položaj.Taman je na brijegu stal.
Kupovo sam i ja slovensku pa brzo procurila i kupio sam srpsku onda sa garancijom i nema problemaNapravim tako ali ne prilazi fino do kraja nego moram stisnuti da priđe bloku..kupio sam slovensku usporedio sam je sa starom klip je jednak
Kad prišarafim bude skroz do kraja i onda zato neće da pumpa ,moguće je da polugica veća nego što treba biti..a vjerojatno ni stara nije radila kako trebaProbaj stisnuti polugice koje nalježu na bregastu, dokle možeš rukom do prvog opterećenja,i onda izmjeri,tad ćeš vidjeti ima li razlike.
Koje od ove dvije označeneKupovo sam i ja slovensku pa brzo procurila i kupio sam srpsku onda sa garancijom i nema problema
Ta od 34 euraKad prišarafim bude skroz do kraja i onda zato neće da pumpa ,moguće je da polugica veća nego što treba biti..a vjerojatno ni stara nije radila kako treba
Koje od ove dvije označene
Metno sam sad dvije brtve al bi trebalo jošNekad davno, davno je bilo brtvi različite debljine za kupiti.
Napravi i podloži kolko treba![]()
Znači kada ubacujem stisnem rukom do prvog opterećenja i kada probam na ručicu pumpati radi al bi mi brtva trebala skoro "centimetar" debela🙄Jesi li pritisnuo rukom do PRVOG opterećenja i izmjerio? Muha ti je napisao post o debljini dihtunga, zato čitaj pažljivo.
Od čega bi mogao napraviti da ne mećem par komada bez veze ako mogu napraviti jednuMislio sam na probu na " stolu" razlika u mjerama između stare i nove je debljina dihtunga ( valjda)