Ne, meni je najbolje nedjeljom bilo radit jer mi je bio jedini slobodan dan od posla, sad ni to jer sam u 4 smjene. Mir, nitko te nedjeljom ne treba za nista. Predivno je bilo radit i nikakvo bice nece bit ljuto ako se posteno radi nedjeljom. Ne smije se o religiji i politici na forumu pa bih rado prestao. Da se vratimo na temu, makar niti ni tema, mozda ce nasi moderatori preselit u video isjecke ili u birtiju, grijeh bi bio samo obrisat. Da nastavim, ne vidim nikakvu opravdanu potrebu sa plugom ic u ovo. Tu se izorat ne moze sa tim traktorima, da ne govorim o bilo kakvoj kvaliteti oranja. Ovo je suludo, pod uvjetom da je posao pripreme tla. Ako je zezanje, to podupirem svakako. Poslije se svi smiju, odojak se okrece, a racun placa ovaj sa 539, pod uvjetom da je tak. Sila koja mora bit za ovo orat ne postoji jer taj posao ne valja sa tom opremom. Sumu bih nekako probao opravdat, iako sigurno nije mi ni na kraj pameti ic u nju po ovakvom blatu, ali da se mora radi nevjerojatnih okolnosti, bih jer to nije uzaludan rad. Imam izvuceno drvo. Ovdje nemam izoranu njivu sa tom opremom.