A zašto to ne bi moralo postojati kad znamo da bi svi prvo prevarili i samoga sebe ako bi mogli. I ovako je totalna neispravnost i nered u prometu, po pitanju traktora i priključaka. (Još ako traktorista ima mobitel i božićnu rasvjetu, bjež te ljudi koliko vas noge nose. A ti sad meni dokaži da to kod nas nije tako, molim te.)Ja sa dva svoja Imt-a napravim godišnje 1000 rs.
Od toga su dosta na cesti.
Ako sam i malo normalan, znam da mora biti sve ispravno, ako hocu da toliko rade.
A to mi onda ne mora reci kontrolor na tehnickom i uzeti mi za to, ne male, novce
Ja sve manje i manje imam priliku u prometu sretati se s normalnim sudionicima u prometu, koji poznaju pravila, propise i imaju normalnu dozu prometne kulture. Na cestama i našim putevima vlada kaos, neznanje, kršenje svih mogućih propisa, zakona i zabrana, ali čim prijeđu bilo koju granicu susjednih država svi ti prometni sileđije i silovatelji postanu manji od makovog zrna....
Da ne bude samo "gorki pelin", jučer sam naišao iza 2 traktora, s 2 prikolice. Taman razmišljam gdje i kak' da ih zaobiđem, napravim preticanje, pa vidim da se na prikolici upalio lijevi žmigavac, na LED štop lampama, na traktoru isto, na traktoru i prikolici ispred njega isto. Samo sam glasno komentirao da još ima i "normalnih" i dobrih vozača u prometu. Signalizacija im ispravna, na vrijeme su ju upotrijebili i tako jasno najavili svoju radnju koju namjeravaju poduzeti, tako bi to moralo biti, uvijek. 👌🥂👍