• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,346
Ti mali skakavci imaju preveliku cijenu, isto kao i svi Zetori.
To upola toliko ne vrijedi kakve su cijene na oglasima.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,632
I još vele,da je jedina ostala koja nešto vrijedi od salama.

Posljednje uređivanje od moderatora:

zveroboy

Novi član
Tu od
26 Tra 2025
Poruka
1

imt-539-linijska-bosch-pumpa-slika-241494485.jpg

Imam linijsku bosch pumpu na IMT 539, cini mi se isti model kao gore na oglasu/slici.
Traktor sam stekao tek nedavno, i zelio bih promjeniti ulje u linijskoj bosch pumpi.
Nisam siguran da li sam dobro shvatio kako se to radi na ovoj bosch pumpi, pa imam par pitanja.

Na donji saraf sa slike se ispusta staro ulje?
A na ovaj iznad njega crveni, kad se otpusti/odsarafi, se ulje preljeva kada je dovoljno novog ulja nasipano?
Ulje ide isto kao i u motor, npr INA Super 5 15W40?
Hvala.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,294
Nemaš kaj ispuštati. Točiš gore na onaj čep odušak (ključ 22) dok na prelivnu cijev ne počne curjeti čisto ulje.
To je najbolje napraviti odmah nakon završetka nekog posla jer se onda talog ne stigne slegnuti na dno več sa mješavinom nafte i ulja izađe van.
Ulje ide isto kakvo i u motor, ili kakvo motorno imaš pri ruci.

Najnoviji postovi

Na vrh