• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,454
Idem sad k elektricaru nek mi nekaj drugo slozi jer ovo je uzas od kvalitete...imam jos samo 4 dana za tehnicki...😡
Kolega, ovak si složi i nikad više nebuš imal problema.

Dok ti ovaj na tehnickom veli stisni kočnicu, ti stisneš i ovoga prekidaca s prstom i to je to.
On poslika i gotovo.

Ja sam isto navek muku mucil s tim prekidačima i kod nekog pospremanja garaže, naletim na ovaj prekidač sirene i to spojim umjesto štop prekidača.
I to funkcionira tako godinama, tj. jednom u godini štop zasvetli. 😁

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,900
Mene ti jako zdere kad mi nekaj ne dela dobro na traktoru i moram.to sloziti da bude ispravno...slozil bude.mi sutra...stavil bude mi od storea...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,900
Ma mogel sam al opet pitanje kak bi dugo radil...uzasna je kvaliteta..sad budem zamijenil sa drugim pa.budemo vidli kak bude... htel sam.dns na tehnicki i rasrdilo me.jako kak.novo ne dela..n
jadno je kaj nam.sve prodaju...

Nznm kak.bude slozil al rekel.mi je da je.montiral.vec tak pa valjda zna kaj dela...ovo mi je sad brzinsko rjesenje za tehnicki jer imam jos samo 3 dana...
Moral sam.kocnice.slagati a bilo je zima pa.sam.cekal malo kaj zatopli pa smo u sub konacno to slozili i mislil sve dns rijesiti al opet nist..

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,202
ZJ, kad vidim tvoje strujne uratke, odmah mi dojde da sve spuknem na oba traktora i instaliram od početka. Svaka čast

• Haha
Reactions: ZJ

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,189
Mene ti jako zdere kad mi nekaj ne dela dobro na traktoru i moram.to sloziti da bude ispravno...slozil bude.mi sutra...stavil bude mi od storea...
Ja sam isto takav, ne volim kada je nešto neispravno, kod mene sve tako funkcionira, ako ne radi jedno svjetlo ja to odmah zamjenim, a uglavnom i sve drugo. Imam jednu kutiju u kojoj imam najmanje dvije rezervne žarulje, štop prekidač, šalter, vezice, po koji filter, sredstva za odmašćivanje itd. Iako su to stvari koje se ne mijenjaju često ili se toliko ne koriste ali neka se nađe, to je samo do mene, volim kada je sve uredno i na mjestu.
Ne znam koji ŠTOP prekidač ima IMT u originalu, ja sam stavio ovaj na TV-a, pretpostavljam da je isto, ili vrlo slično, godinama je gore i nemam nikakvih problema.
Snimka zaslona 1.jpg Snimka zaslona 2.jpg
A ovaj drugi sam koristio za Torpeda i isto funkcionira, međutim sviđaju mi se rješenja koja su dečki predložili.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,371
ZJ, kad vidim tvoje strujne uratke, odmah mi dojde da sve spuknem na oba traktora i instaliram od početka. Svaka čast
Uredna struja, neuredan život...
Nemrem sve imeti...samo pitanje je kaj je važnije :rolleyes:

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,517
Imate ovdje sto vam srce zeli:

Imaju gumicu da nejde voda unutra, drze po 16A, rade stoljecima, samo ih treba malo pripasati.

Imaju kontakt za obje strane, hoces pritisak ili potez, nagib....

Ma cudo jedno

Najnoviji postovi

Na vrh