• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,826
Pak onda ta gljiva ni nema nekakvu funkciju. Isto kak i slepo crevo pri čoveku. Imaš ga, a ne znaš za kaj ga imaš. Vele da je to radi regulacije plinova. A kaj se tu ima regulirati? Kak plinovi dojdu tak moraju i prejti bez zadržavanja. Inače nastaje problem sa povećanim pritiskom ili ti tlakom.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,206
valjda budu izdržale 2 lete.
Ma budu i više, ja sam takve stavio na TV-a, 2019, još uvijek su gore, treba paziti da se previše ne stisnu jer je materijal u tom dijelu jako slab, a ako još na to dodamo vibracije jednostavno puca i onda postoji mogućnost da je lampa malo gore, malo dole, lijevo, desno. Moj susjed je imao sličan problem sa time, uzeo izolir traku i skroz okolo zalijepio, pa sad izgleda kao da traktor žmiri. 😀

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,529
Stigla indijska roba 14 e obje. Ali, ništ bez kemije, ove imaju razdvojenu poziciju al nema veze, spojilo se. Čak i OK izgledaju, kak veli Muha, valjda budu izdržale 2 lete. View attachment 88884 View attachment 88882 View attachment 88883
I ja sam imal takve(samo su moje bile veći fi) Indijske na 567 5 godina dok nisam nakon farbanja stavio od Univerzala jer mu nekak lijepše stoje(prate liniju haube s boka), što se tiče osvjetljenja bile su skroz oke jedino kaj se znalo nacuriti vode u nju kod pranja, al to se sve rješilo jednom diskretnom 2mm rupicom da voda ima kud odlaziti.

Najnoviji postovi

Na vrh