• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,829
Pak onda ta gljiva ni nema nekakvu funkciju. Isto kak i slepo crevo pri čoveku. Imaš ga, a ne znaš za kaj ga imaš. Vele da je to radi regulacije plinova. A kaj se tu ima regulirati? Kak plinovi dojdu tak moraju i prejti bez zadržavanja. Inače nastaje problem sa povećanim pritiskom ili ti tlakom.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,206
valjda budu izdržale 2 lete.
Ma budu i više, ja sam takve stavio na TV-a, 2019, još uvijek su gore, treba paziti da se previše ne stisnu jer je materijal u tom dijelu jako slab, a ako još na to dodamo vibracije jednostavno puca i onda postoji mogućnost da je lampa malo gore, malo dole, lijevo, desno. Moj susjed je imao sličan problem sa time, uzeo izolir traku i skroz okolo zalijepio, pa sad izgleda kao da traktor žmiri. 😀

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,529
Stigla indijska roba 14 e obje. Ali, ništ bez kemije, ove imaju razdvojenu poziciju al nema veze, spojilo se. Čak i OK izgledaju, kak veli Muha, valjda budu izdržale 2 lete. View attachment 88884 View attachment 88882 View attachment 88883
I ja sam imal takve(samo su moje bile veći fi) Indijske na 567 5 godina dok nisam nakon farbanja stavio od Univerzala jer mu nekak lijepše stoje(prate liniju haube s boka), što se tiče osvjetljenja bile su skroz oke jedino kaj se znalo nacuriti vode u nju kod pranja, al to se sve rješilo jednom diskretnom 2mm rupicom da voda ima kud odlaziti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,958
Ovo več sad i na slici svijetli ko nekad kad se fenjer u lampu metal... za po danu budu dobre.
Nije mene strah da se bu ona strgala, otpala... mislim da sjenilo nebu dugo, još ako staviš h4 gotovo je za čas.
Nebi da reklamiram jer od toga nemam koristi :ROFLMAO: ali naš Markec je izbacil video u kojem je led lampe stavil na traktor. On tvrdi da su homologirane za cestu i da svjetle... dan bude
Možda bolje da su ovakve kakve jesu jer kad na limariji počnu vibrirati ove kaj svetle jako i tuči po očima vozača koji dolazi u susret...

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,250
Maa sve 5 Muha, al na slici je pozicija, svijetle lampe sasvim OK. Zasad...😁
izbacil video
Da, videl sam to...pratim njegovu muku...nije mi jasno, tj.odmah sam se pital kak s tim na tehnički, čine mi se prežestoke za promet, ne znam bezveze bubam, radna svjetla na kabini kužim, dok trebaš dan naprave al ova glavna, to mi je previše...meni osobno al ako nekoga veseli ( i prolazi tehnički ) ja sretan isto...

Na vrh