• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Nemoras mjenjati mjenjac.Problem je u mehanizmu sa sihronima.Inace kao sto kolege kazu taj mjenjac zna biti problematican.
Da provjeris moras skinuti poklopac mjenjaca.
i00925-kopija.jpg

Na slici mozes da vidis polomljene dijelove sihrona.
i01510-kopija.jpg

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Evo PVP za 42-ku servisirana i spremna ceka da koji dan kisa pada pa da ju zamijenim!!

Dali ce mi se pomaknut iz faze kad skinem kompresor i pumpu s razvoda dal ce se zupcanici kud pomaknut??

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kolega budem pazio to cu ja lagano i pazljivo ako di zapnem zovem upomoc:(call)::(call):

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Ipak ti obriši zupčanike i označi bojom zube koji se preklapaju, ovisno o odoljevku razvoda, znam da može preskočiti zupčanik VP.

daevu

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
491
tražim izvod za kipu za IMT 542

da li ima netko ili zna nekoga ko ima
hvala

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,816
Bilo koji hidrauličar koji radi crijeva ili cjevi za hidrauliku to ima ili može napraviti.
Isto tak i svaki malo opskrbljeniji dučan s djelovima u tvojoj okolici

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
Može li mi neko objasniti kakve veze ima ručica za kardan sa hidraulikom na Imt 542.
Inače mi sporo diže prikljucke kad povučem ručicu prođe nekoliko sekundi dok krene dizati a kad promjenem polozaj ručke za kardan plug nece u zemlju.

crni100

Član
Tu od
8 Sij 2013
Poruka
161
U tome i jest problem eto ima kod mene,ručica od kardana pomjera se dosta lahko i prilikom trenja pomjeri se i plug nece u dubinu zatim promjenim polozaj i ok.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,527
Onda ti vilica i kandža za uključivanje kardana čini nekaj dolje s polužjem hidraulike (nije da se razmem v IMT, ali jedno je blizu drugoga, tj. na dnu mjenjačke kutije).

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
U ducanu s traktorskim dijelovima ako nema odmah nek naruci kak narucuje i ostale dijelove!!

Najnoviji postovi

Na vrh