Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Stavi stare brtve ili kupi filtere drugog proizvođača.
Nedavno sam i ja sve svece s neba skidal zbog Aminih filtera. Sva sreća pa je dečko imal doma neke strare gumice od ranije.
kak te sječanje služi ,kad več sve dokumentiraš slikama ,aj probaj nač neku od prije 20 i koju godinicu...nisi ih valjda dva put koristil ,,ono jemput napuniš pa ju skineš i preokreneš i dereš dalje....
Imam 542 83. god. i ima mjenjač sa pet brzina ali mi ne rade 4 i 5,a ove ostale rade uredno.Može li mi netko reći nešto o tome kako i na koji način da to poprevim?Dali mjenjati cijeli mjenjač ili samo sinkrone...hvala
Nemoras mjenjati mjenjac.Problem je u mehanizmu sa sihronima.Inace kao sto kolege kazu taj mjenjac zna biti problematican.
Da provjeris moras skinuti poklopac mjenjaca.
Na slici mozes da vidis polomljene dijelove sihrona.