Pozdrav, trebam mišljenje o situaciji koja mi se dogodila sa IMT-om 542. Vozio sam prikolicu punu kukuruza u zrnu, prikolica je 1000 kg,i bilo je 3500 kg kukuruza,znači 4500 kg. Iz njive do ceste ima nekih 350 metara,išo sam 1.brzom,fast ga naložio po blatnjavom putu na 2100-2200 okretaja nisam spuštao,na mjestima je šlajdrao skoro da sam stao.Bilo je vidno da mu je teško ali išao je,temperatura je bila 65 C, kad sam izašao na cestu,stao sam malo,izašao van,te sam vidio da curi nekakva tekućina po bloku motora iza bosch pumpe,ne puno,ali onako u kapljicama,te se tekućina pušila od temperature,također iz iber-lauf cijevi se dobro zadimilo,pričekao sam nekih 10 minuta da se malo ohladi,više nije curila tekućina ( nije nafta,nisam siguran da li ej to bilo ulje ili antifriz ),odvezao sam kukuruz prodat u sujedno mjesto,10 km daleko,vozio normaln0 u 5.brzini na 2000 okretaja,danas sam čak i orao malo,više se nije događalo. Zanima me mišljenje,da li je to nešto normalno usljed tako ekstremnog rada ili je to naznaka da se krije neki ozbiljniji problem?