muhanicar kaže:Ako sam u rundi ja bum ih došel i ugraditi :lol: :lol: :lol: .
da, budem tražio pomoć za prvi put...puknuti kaže:Mislim da bi ti trebao netko to pokazati za prvi put , drugi put budeš mogao i sam .
Bobo kaže:To ti je normalno ako plutene brtve nisu dobro stavljene... I kod mene je tu curilo da sam je u 20 radnih sati falilo ulja od MAX do MIN i stalno sam morao nadosipati. Ako te to toliko muci, moras samo rastaviti pola traktora da do toga dodjes i to nije mal posao. Ako imas dobru radionu, to za par sati rastavis i sastavis sam. Kad budes sastavljao, trebati jos jedan, pozeljno dva pomocnika da vratite karter problem rijesen.
Meni je prestalo curjeti tu, al se prednja brtva pomaknula, i sad malo malo cmili na nju, ali od zamjene do zamjene ne fali ni 5mm na mjeracu, tako da ne diram dok ne krene jace.
Ako ti puno ulja ne curi, nemoj se previse zabrinjavati, ali ako puno ulja gubi, rastavljaj...
muhanicar kaže:Kad budeš mijenjal lojnu vrcu (grafitnu špagu) onda si provijeri da ti možda ne curi ulje na brtvi kartera pa onda ti je odmah laše kad ti je več motor skinut skinuti i prednji trap i promijeniti brtvu na karteru.
Dok rastepeš pitaj kak provijeriti i kak ugraditi novu brtvu.
muhanicar kaže:Pa lojna vrpca je između motora i mijenjača na radilici tj tu gdje ti i curi ulje na slici.
muhanicar kaže:A ti onda misliš na semering na radilici.