• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Eh,bemti sreću!Kolko jedan grijač more zakomplicirati život.Mi smo već celi motor raskopali,ali dobro da nije nikaj gorega.

E

edis1987edo

Guest
:|bok...imam jedan problem..imam imt 542 i sada mi je voda zamrzla u mašini,i blok motora je pukno pre AC pumpi...koje bi sve posljedice mogle biti???

zdravo, imam isti problem sa imt 542 pukao mi je blok motora ispod ac pumpe, pa me zanima kako ste vi rijesili taj problem?

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Blok obicno na imt puca kod bosh pumpe.AL uvijek ima slucaj x.Najdi nekog varioca za gus i nek zavari.Inace ta vrsta bloka nema drugih posljedica.Bar za moje znanje nema.Poslije varenja prejdi tecnim metalom i to je to.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Jučer sam prvi put palio traktor nakon što je blok varen ove zime,al majstor nije dobro zavario pa stalno voda polako kaplje iz njega :mad: :mad:

A evo i malo sličica ljute mašine

A jel i ova kombinirka tvoja, jel ima posla ?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
A jel i ova kombinirka tvoja, jel ima posla ?
Nažalost nije....čiste se kanali oko sela pa neka firma ostavlja bager tu da im naftu ne pokradu,a ni traktor nije moj već od susjeda :(,al on više ne može ni da se popne na traktor pa većinom ga ja vozim.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:mad: :mad: a već sam mislil kak bi si ti mogel nekaj zaradit, meni bi trebalo nekaj zregulat.
A ništa nek si ti meni živ i zdrav. :partyman:

T

tuaregr10

Guest
fotografija0019.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

fotografija0020.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Evo dvije slikice od jednog IMT - a 542 iz mog mjesta sa gajbom .;)

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Nije loš traktor,samo da ima sva stakla....jel mu radi grijanje u kabini?

Pa vidiš da u lipnju im grijanje a u prosincu hlađenje ;)
Kaj nisi skužil da ima ručnu klimu :mrgreen:

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
Pa vidiš da u lipnju im grijanje a u prosincu hlađenje ;)
Kaj nisi skužil da ima ručnu klimu :mrgreen:
A vidi stvarno,nisam ni skužil :lol: :lol: :lol: Ma kakva ručna klima,automatska....
Kad se po ljetu vozi nemora uopće palit grijanje :D :D

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
A vidi stvarno,nisam ni skužil :lol: :lol: :lol: Ma kakva ručna klima,automatska....
Kad se po ljetu vozi nemora uopće palit grijanje :D :D

Eto vidiš , a mi se mučimo skontat zašto nema stakla ,,,,,,,, a kad tamo ,,,, kak ti kažeš ,,,,, automatska klima :rolfer: :rolfer: :rolfer:

T

tuaregr10

Guest
Nije loš traktor,samo da ima sva stakla....jel mu radi grijanje u kabini?

Ima sva stakla, samo je zadnje skinuto jer je sad u kabini vruće :D. Radi mu grijenje :finga:.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ovo zadnje staklo kaj se mene pita, nema uopće smisla...
glavno da iz napred i sa strane ne puše, a sad kaj treba novi brisač i te pizdarije.... :lol:

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
ovo zadnje staklo kaj se mene pita, nema uopće smisla...
glavno da iz napred i sa strane ne puše, a sad kaj treba novi brisač i te pizdarije.... :lol:
Ma,čovjek radi tuning,skino je zadnje staklo,a sad će i ovo naprjed zbog bolje aerodinamike :lol: :lol:

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
http://prntscr.com/1suf4

molio bih nekoga da mi poslika kod sebe ovaj dio gdje je metalni dio crijeva od sistema za hlađenje...
mene jebe jer mi spona od volana stalno grebe po njoj, pogotovo u tanjuranju gdje prvi kraj puno hoda gore dole, eto neki dan tanjurao i puklo mi gumeni komadić, onaj do pumpe, upravo zbog toga jer to ne stoji dobro...
također je taj metalni komad strugao po remenici, i malo je falilo da je ne prokine, pa sam kupio novo, ali opet ista stvar, spona struže po njemu prilikom hoda prvih kotača gore-dolje...
molim slike, da vidim kako je to kod vas....

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
881
Probaj ovak. Nigde ne piše da ta cijev mora biti od komada.

Uploaded with ImageShack.us

ma jebe me kompresor... da nije njega, ja bi to riješio... bio i kod limara, ali jbga, on ne mota cijevi manje od 50mm, a ova je 35mm...
ništa, nešta ću smislit, ako ništa skroz gumeno, pa ga sa šelnama učvrstit.....

Najnoviji postovi

Na vrh