Kumic
Član
- Tu od
- 7 Lis 2010
- Poruka
- 196
Ima i više...oko 2200Ma 549 dv je stroj.... Ima oko 2000 kila...
Ima i više...oko 2200Ma 549 dv je stroj.... Ima oko 2000 kila...
da.IMT 549 je tezi od IMT 542 koji sa kabinom tezi 2080kg.
nego sta mislite o ugradjivanju hidroulike na volanu na imt 542?danas sam pricao s jednim prijateljem,reko mi da kod nas novi hidraulik za volan kosta oko 300 eura...al se moze nabaviti iz turske za 150-200 eura.jel to neki veci zahvat?ne razumem se u to uopste, pa me interesuju vasa mislenja...ako moze i neka slika da vidim kako to izgleda...sta se sve mora uraditi da bi se taj sistem ugradio?
Ma kakva grana,ima da mu diferencijal iščupa,a več sad su počeli ventili iskakat iz auspuha pa ih moram svakih 10 radnih sati nadolevati!!!Halo,momak!
@Miško007-baš taj pocinčani je nula.
Kolko si ga platil?Ak je fer cena,onda se sigurno isplati,al mislim da nije ispod 250 kuna?
Još je dobil ovaj zavinuti komad na kraju umjesto ravnog.Mislim da bi to moglo dobro delati.
To će fenomenalno delat iz tri razloga:
1. ako ti traktor ostane na kiši, neće padat u auspuh
2. pošto nije pala kiša u auspuh, neće bacat crne kapljice iz auspuha, i rasipat ih po celom ebenom traktoru
3. fora je gledat iz kabine kako ko nekakav MACK kamion dimi u stranu, a ne po kabini
i sam sam si to odmah napravio kad sam kupio traktor, to je bila prva prerada :lol:
aj Živili!
artyman: