deinstalator
Član
- Tu od
- 30 Ožu 2010
- Poruka
- 300
Pa jel nema takvih uvijenih komada u auspuh servisima.Znam kad sam jednom bio u takvom servisu na jednoj hrpici bilo je svakakvih odbačenih uvijenih komada.
Pa jel nema takvih uvijenih komada u auspuh servisima.Znam kad sam jednom bio u takvom servisu na jednoj hrpici bilo je svakakvih odbačenih uvijenih komada.
A njima valjda siješ za "dobrosusjedske odnose"
Kolega se razpitiva o mogučnosti ugradnje prednje vuče na IMT 542. Dali od 549 dt paše na 542 na šaraf ? Dolazim iz Slovenije pa dali netko zna, gdje tražiti djelove za ovako prepravku u slučaju, da ovo uopšte ide. I na kraju koliko bi to uopšte došlo koštati u € ??
i imt 539 ima sa prednjom vucom...+ prednja vuca je od velike koristi na bilo kom traktoru...pa i 542-ki.Šta će ti prednja vuča na tom traktoru?
Nema on snage za to, neisplativo..
Slažem se s tobom,sigurno bi imal snage,a u 542 je i tvornički ugrađivana prva vuča,indentična kao na 549Univerzal 445 ima samo par konja više pa vrti prvi pogon,Štore 402 isto tak,mali Kinezi imaju isto snage za prvi pogon.Vjerujem da bi i 542 imal snage za to,pogotovo jer ima i 5 brzina,gde su prve tri usporenije malo nego na 539 i lakše bi podnesel taj nedostatak snage koji bi mu uzela prednja vuča.Samo je najveći problem kak to napraviti.Verujem da bi i zadnje gume trebale biti možda veće,32 cola,jer bi sa 8.30/20 na prednjem kraju prednja njuška gledala malo više v nebo.Možda se varam u vezi guma,al kak zvleči pogon za prednju vuču?Prek kardana?
A i kad bi je ugradio,moglo bi ti se desiti ovo
baš pomislih , tko kaže da bi tu neki drugi prošao bez špere?
Šta to? Šta ovdje nevalja?
Zašto, ko da je i nema?home-made prednja vuča,pa k'o da je i nema :?
Mislim da mu fali par utega naprjed jer je prelagan za prednju vuču :rolleyess:Vidiš da ne može da uzaće uz ovo brdo,a još je na njemu home-made prednja vuča,pa k'o da je i nema :?
Mislim da mu fali par utega naprjed jer je prelagan za prednju vuču :rolleyess:
Orginal 549 DV ima masivne felge i još ima utege na kotačima koji se ne mogu skinut tako da je dosta teži