Preskupa investicija.Sam razvodnik kosta 250 eura+cilindar +pumpa +crijeva+svasta nesto = mnogo eura.
Stvarno preskupa investicija . Hidraulika Nino iz Žminja traži za ugradnju hidro volana na IMT 542 oko 10000 kuna :?.
Poznajem dotične.Kad sam delal v Istri tam sam hodal creva delat i nebrem baš nekaj pohvalnoga reći previše.Kad dojdeš tam,moraš pare pokazati odmah,a ako delaš prek računa za firmu,onda naganjaj gazdu kaj ti crevo složi,ako uspije u roku od 2 vure,to je super.Piksirali su bager,a nisu napravili nikaj i tak puno slučajeva.Delaju i kalače i sl.,ali moj savjet je ako nema nikog drugog,tek onda tam.
Miško,ti si isto na 542 del hidrauliku ili na neki drugi traktor?
znam da sam i ranije postavio to pitanje...dobio sam odgovore...naravno to su bile vise predpostavke...al ipak to je to...do duse ja nisam mogao da pronadjem te stranice gde sam postavio to pitanje, pa sam ga zato opet postavio.Strongboy,to ti je pumpa,a isto pitanje si postavil na 43. ili 44. stranici ove teme i dobil odgovor.Daj mi reci,pošto i ja imam jedan dosta težak priključak,kak se ponaša u brdu s tom sadilicom,dal se diže prednji kraj i dal ta sadilica ima kakve kotače kad transportiraš ili celo vreme visi na hidrauliku?Kolika je uopće najveća masa sadilice kad je moraš podići na hidraulik?
i ranije pri vecem opterecenju sam primecivao kako negde javlja tekucinu...to iznad bloka gde je vjerojatno ta brtva...al to je bilo ne znatno...i nisam imao problema sa temperaturom nikad...a ovo od juce pocelo....moze li biti termostat u pitanju?Biće brtva glave ili je glava kriva ...