Moja preporuka bi bila uzeti kablove 5x1,5mm za sva svijetla i žmigavce, dovoljno su jaki.
Što se tiće vodova alnaser-alternator-start i kontakt brave uzmi 4mm žice posebno i razvuci ih i miran si zauvijek.
Kutije za osigurače, kod nas na tržištu najbolje kaj sam videl su češke od Zetora, najbolje kutije su!!
Zadnje lampe - 21.oktobar, najbolje su i nebudu izbljedile na suncu
Prednje farove uzmeš od Ursusa- večinom su WESEM-ove
Ako imaš na blatobranima napred pozicije i žmigavce, uzmi si također 21. oktobar bijelo-žute.
Pojavile su se na našem tržištu lampe za traktore Srpske proizvodnje SATURN, ljudi pazite, to vam nije bivši SATURNUS, to vam je živa katastrofa, ništ nevalja, novo se raspada, al je skoro zabadava - koliko para toliko muzike
:weedman:
Uglavnom, ima svega i svačega za kupiti i dosta je toga jako loše kvalitite, a ovo bolje košta i duplo više, pa ko može i želi preporučam nek da malo više, dulje bude miran.
Stalno se igam s tim strujama po traktorima i kroz ruke sam propustil svega i svačega i svakaj sam videl, o bravicama da i ne govorim, kupim novu pa neče i ovi automati za žmigavce po 10-20 kn, živa katastrofa. Kaj se god da treba pripasati od kakvog starog golfa, odnosno samo da je njemačko
:lol: