To ne pliva u ulju, jedino ako ga ima previše. Mislim ulja.
Pa dobro ejdnim djelom je u ulju...
To ne pliva u ulju, jedino ako ga ima previše. Mislim ulja.
Usput ces vjerovatno morati mjenjati i ovu nazubljenu osovinu(vratilo) .
Uploaded with ImageShack.us
Glavu gore,ima i većih nevolja.:lol:
Dali moram i kompresor skinuti ili je on posebno?Dovoljno je skinuti onaj poklopčić na razvodu kojeg drži 6 šarafiča ključ 10.
Kad njega skineš, dalje ti bu sve jasno.
Dali moram i kompresor skinuti ili je on posebno?[/QUOT
Morat češ skinut i kompresor jer ti smeta da skineš taj poklopac kojeg drže 6 šrafiča
Nije to ništ strašno ja na svom skidao par puta i nema tu nikakva caka sve ide normalno
Skineš kompresor,skineš taj okrugli poklopac odpojiš sve sa pumpe,provjeri si oznaku vani na pumpi i na kučištu morale bi bit zarezane crtice il si zarežeš ak ih nema mada sumnjam i onda imaš nutra na zupčeniku tri šarafa 13 il 14 klluč njih odšrafiš i pumpa fan
Za zubčenik se ne brini on ti nema kud past il se okrenut jer leži na dr zubčenicima
Možeš skinuti samo glavu kompresora ako ti je laganije i ako imaš pumpu za volan pu no laganije kad sastavljaš mane posla .
Nemam pumpu za volan samo kompresor!
onda ti je najbolje skinut cjeli kompresor i imaš mjesta za radit
lakše skinut i zadihtat samo glavu budući da je roto pumpa ne treba izbijati iz zupčanika od razvoda a kod dihtanja obično dihtung od glave preživi i ne pušta ulje dok od kompresora hoće puštat no bitno da uspije kako kome jednostavnije .
ako je klipna onda bolje cijeli kompresor pazi da ti kajla na osovini pumpe bude okrenuta gore da ti ne ispadne me ni je jedanput onda rastavljanje cjelog prednjeg kraja i imam i hidro volan dva dana igranja .