Gde su više te slike?SUTRA SLIKE!!
Gde su više te slike?SUTRA SLIKE!!
Takvih bravica još uvjek ima u prodaji
Evo slika...
Klasične IMT bravice, takve su na 565
A ovakve o kakvima smo diskutirali imam na 540...
Bravice su vrlo slične što se tiće priključnih kontakata (99% iste), ima razlika jedino kod kontakt bravice, za paljenje potpuno iste straga!
Usporedba ključeva!
Da da, takvu bravicu za paljenje ima "ovaj" iz mjesta .
Samo da mi ju je naći, trebam novu za paljenje na 565.
Imam jedan problem na IMT542 ('84). Dogodilo mi se da je pomesao brzine i ostao je zaglavljen u drugoj (bar mi se tako cini). Tako sam ga i doterao do kuce. Cuo sam da je to cesta pojava kod ovih traktora. Da li neko zna mogu li sam to popraviti ili ipak moram zovnuti majstora.
Pozdrav!
Ako nemaš kabine to ti je odlično mjesto za sakupljanje kišnice, a ako imaš onda blata sa cipela :icon_wink:ja to rešavam šitafcigerum u roku 10 sek, a ona matica mi nikad nije zetegnuta nego lagano sa prstima ju primatom i odmotam
Ako nemaš kabine to ti je odlično mjesto za sakupljanje kišnice, a ako imaš onda blata sa cipela :icon_wink:
Kabinu imam kaj se ne sijećaš to je onaj traktor sa lančićem
hrabar promjeniti ..četvrtasti poklopac(nakojem su izvodi"gasa" i gašenja )se može skinuti , ispod imaš samo neke polugice koje otkopčaš ..na jednoj su tri rupe pa pazi na kojoj je bilo ...Ako kaj zajebeš zaboravi na pomoč foruma ..pravac boš servis