To fula dobrih 5 mm
pa nije bas toliko jbg.za 1,5-2 mm u stranu bi bilo dovoljno. da vise uhvate sredinom samo. nije to bas toliko precizno ,samo da nehvata coskovima
To fula dobrih 5 mm
Nemas potrebe da je varis.Kako vidim ispod nema rupe.Malo silikona i komadis dihtunga iste debljine kao ovaj okolo i to je to.
Glava danas zamijenjena neko je na kutiju krivo napiso 539 a glava je od 533 dobio drugu koja mi odgovara i sve odgovara nema nikakvih razlika ni najmanje osim jedne stvari na indijki su veci ventili nego na staroj orginal glavinod):
nisam uzeo kod lovre jer nema karticno placanje radi tog:icon_rolleyes:
Orginal gume na 542 su 6.00x16 a di su najpovoljnije to ti neznam!
Ako je več sad u planu generalka za 2 do 3 godine, mislim da bu ju nova glava ubrzala, tj da bu generalka prije došla na red.Tak ce i bit najvjerojatnije jer nebi ju htio zavarit jer za 2-3 godine kad ce se generalka radit pitanje jel ce bit ova glava ili opet neka druga nod):
Ako je več sad u planu generalka za 2 do 3 godine, mislim da bu ju nova glava ubrzala, tj da bu generalka prije došla na red.
Zato jer ga buš sad odozgo zaprl i kompresija više nebu imala kam nego dole.
Karike klipovi ako jesu, a jesu nakon toliko sati, čao :icon_wink:
U kiler nabija ako naprimer pukne glava, izgori brtva glave .........On ni nije nabijo kompresiju u kiler niti je napuhivalo crijeva nego ju je bacao na auspuh van klipovi su dobri nema lufta karike su valjda dobre jer mi ulje nije trosio cilindri dobro izgledaju nema nikakvih riseva a vidit cemo nek izdrzi do boljeg financijskog stanja pa cemo ga sredit bez njega nemogu jedino ako se bolje situacija promijeni mozda ga ko zamijeniwasntme):
On ni nije nabijo kompresiju u kiler niti je napuhivalo crijeva nego ju je bacao na auspuh van klipovi su dobri nema lufta karike su valjda dobre jer mi ulje nije trosio cilindri dobro izgledaju nema nikakvih riseva a vidit cemo nek izdrzi do boljeg financijskog stanja pa cemo ga sredit bez njega nemogu jedino ako se bolje situacija promijeni mozda ga ko zamijeniwasntme):
U 3 visine po 2 osi, mjerenje, svako mjerenje (svaku točku) ponoviti 3 puta pa uzeti prosječnu vrijednost i utvrditi odstupanje kružnosti te istrošenost površine od referentne vrijednosti.
Želim samo napomenuti, da oko lako vara. Ne bi želio naricati ili proricati zlo, cilj mi je bio napomenuti, kako se provjerava istrošenost i dimenzijski oblik cilindra/košuljice.
Ma ja ga neidem mijerit dok izdrzi izdrzi trenutno mi je i ovo velika investicija koju cu jedva izgurat jer sam bez posla od 1.8. prosle godine poticaj skoro pa nista jer imam upisano samo 70% zemlje koju obradujem tak nek izgura ovu godinu i nek nesto usluzno zaradi pa ce dobit generalku i necu mu sparat na dijelovima nego cu ga nagradit kako trbasmirk):
Generalna je oko 5000 kompletna kod beketića .