• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta
N

Nevjernik

Guest
Što se podrazumijeva pod "kompletna" generalna? Ono što ja zahtijevam da se zamjeni/obradi vezano za motor, ili ono što "on" (nemam pojma tko je to) misli da treba zamjeniti/obraditi

Komplet sve novo i brušenja.
Slučajno bio pa upitao s indijskim dijelovima.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Glava slozena ventili nastelani jos sutra kiler,auspuh i rezervar i paljenje nadam se da ce sve proc kako treba:(happy):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nema slikica..

Nema mislio sam slikat kak sam sve priredio za slaganje pa mi uvijek neko dode da vidi nesto ili nekom nesto treba i tak da sam zaboravio sjetio sam se kad sam stavio glavu da nisam nista posliko bude sutra neka slikica samo mi je zao sta nisam posliko da se pohvalim kako sam ocistio blok prije stavljanja glave izgledo je skoro ko da je doso s stojne obrade potrudio sam se i razbio sve prste kod smirglanja:icon_smile::icon_smile:

N

Nevjernik

Guest
Nema mislio sam slikat kak sam sve priredio za slaganje pa mi uvijek neko dode da vidi nesto ili nekom nesto treba i tak da sam zaboravio sjetio sam se kad sam stavio glavu da nisam nista posliko bude sutra neka slikica samo mi je zao sta nisam posliko da se pohvalim kako sam ocistio blok prije stavljanja glave izgledo je skoro ko da je doso s stojne obrade potrudio sam se i razbio sve prste kod smirglanja:icon_smile::icon_smile:

A da a lijepo je kad ostane slika koja za uspomenu...:icon_biggrin:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Znam da bi bilo lijepo da sam po sliko al kad moram obavljat i druge stvari okolo malo se izgubis bitno da sam pazio kad sam slago da nisam sta preskocio zato mi i treba tolko da ga slozim:icon_biggrin:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Traktor slozen pali ko mina lijepo radi malo sam se provozo al kak snijeg pada nisam iso daleko radio malo na mijestu da to sve sijedne kako treba ja sam zadovoljan uradenim poslom:cool2:
Imam par slika stavit cu kasnije!

Z

zmijacoop

Guest
Traktor slozen pali ko mina lijepo radi malo sam se provozo al kak snijeg pada nisam iso daleko radio malo na mijestu da to sve sijedne kako treba ja sam zadovoljan uradenim poslom:cool2:
Imam par slika stavit cu kasnije!

majstore, možeš li nabrojati što si sve mjenjao i radio i koliko je koje koštalo jer se i meni smješi nekaj tak

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja sam mijenjo glavu jer moja nije bila isplativa za sredivanje nova glava 1800kn komplet dihtunga 140kn to komplet svi dihtungi za cijeli motor jeftiniji su nego pojedinacna kupnja dizne samo ispitane i dobre su antifriz 5lit 100kn ulje 10lit 215kn filteri ulja i goriva za njih sam zaboravio i ako moras koje crijevo vode mijenjat ili tak jos kakva sitnica ja sam jos i auspuh novi uzeo sve zajedno oko 2500kn ovisi sta ti treba sve al tu ti je cijena 100kn gore dole!

N

Nevjernik

Guest
Pa nije skupa obrada glave brušenje i ventili obrada oko 280 kn mene izašlo.
A ventili nisu opet skupi i vođžice da se zamjene.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Pa nije skupa obrada glave brušenje i ventili obrada oko 280 kn mene izašlo.
A ventili nisu opet skupi i vođžice da se zamjene.
Nije, samo je ovu trebalo i variti, pa onda i sjedalo mjenjati, ako ne i oba .......... plus vodilice i ventili skoro 400 kn, i nakraju je veliki upitnik kaj stoga bude

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja kad sam pito za komplet uredivanje glave brusenje i promijena sveg znaci da mi je glava bez puknuca donesem i odnesem glavu s garancijom 700kn al moja je bila puknuta a varenje bi me doslo skoro ko nova glava plus obrada i sredivanje za mene neisplativo!

N

Nevjernik

Guest
Nije, samo je ovu trebalo i variti, pa onda i sjedalo mjenjati, ako ne i oba .......... plus vodilice i ventili skoro 400 kn, i nakraju je veliki upitnik kaj stoga bude

Ako ju treba variti niš od toga.
Ali ove što treba poravnat ako je puknuta može i mješati kasnije.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Da vidim ko ima oko sokolovo sta sam zaboravio stavit na prvoj slici osim kilera i limarije nesto sam preskocio jako bitno :(think):
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Par slika kako se slagalo ranije nisam nista sliko zaboravio smotali me:icon_eyes:

Z

zmijacoop

Guest
Ja kad sam pito za komplet uredivanje glave brusenje i promijena sveg znaci da mi je glava bez puknuca donesem i odnesem glavu s garancijom 700kn al moja je bila puknuta a varenje bi me doslo skoro ko nova glava plus obrada i sredivanje za mene neisplativo!
a reci ti meni druže gdje si ti to gledao ta to sređivanje glave i što je napravljeno na njoj za te pare, jer ako ću otvarati svoj, želio bi onda riješiti sve

:(whew):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nisam mislio na rezervar nesto drugo je u pitanju ja se nadam da ce ostat suh jer sta god je imalo dihtung sta sam skinuo stavio sam novi dihtung i natako namazo dih masom tak da nebi smio a i ako pusti kad se ulovi prasina ne pusta vise:icon_e_biggrin:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
a reci ti meni druže gdje si ti to gledao ta to sređivanje glave i što je napravljeno na njoj za te pare, jer ako ću otvarati svoj, želio bi onda riješiti sve

:(whew):

Poslao sam ti u poruci broj i sve da ne ispadne reklama tu!

N

Nevjernik

Guest
Nisam mislio na rezervar nesto drugo je u pitanju ja se nadam da ce ostat suh jer sta god je imalo dihtung sta sam skinuo stavio sam novi dihtung i natako namazo dih masom tak da nebi smio a i ako pusti kad se ulovi prasina ne pusta vise:icon_e_biggrin:

Eh ma nezz vidi se da kablovi vise mala je slika a nije ni akumulator..

Najnoviji postovi

Na vrh