• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta
N

Nevjernik

Guest
Ja zategnem na 9 ili 10 kila jer je kilo ključ iz lidla .
Jednom sam posudio stahl meyer i razlika je bila u kilažama ovaj jače zategne.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja zategnem na 9 ili 10 kila jer je kilo ključ iz lidla .
Jednom sam posudio stahl meyer i razlika je bila u kilažama ovaj jače zategne.

Ja sam od kolege posudio on je mehanicar a i znam da ima dobar alat nisam uopce gledo koji je proizvodac!

N

Nevjernik

Guest
Ja sam od kolege posudio on je mehanicar a i znam da ima dobar alat nisam uopce gledo koji je proizvodac!

Nije loš ni iz lidla lijepo radi bez greške.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Nije loš ni iz lidla lijepo radi bez greške.

Nisam ja nista reko lose za njega ima u lidlu dobrog alata i ja sam ga mislio kupit al kolko mi treba odusto sam bolje kupit nesto sto vise koristim!

Z

zmijacoop

Guest
Grijač

Pozdrav traktoristi, a pošto ja još nisam može li mi netko objasnit gdje se nalazi grijač kojim se grije kad je hladno. Moj prvi traktor koji je došao prije nekog kratkog vremena neće paliti kako treba, pa u redu stvari koje moram provjeriti je i taj grijač, a ne znam gdje je i kako izgleda

ako ima kakva slikica ili prijedlog, bio bi zahvalan

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Pozdrav traktoristi, a pošto ja još nisam može li mi netko objasnit gdje se nalazi grijač kojim se grije kad je hladno. Moj prvi traktor koji je došao prije nekog kratkog vremena neće paliti kako treba, pa u redu stvari koje moram provjeriti je i taj grijač, a ne znam gdje je i kako izgleda

Kad sijedis na traktoru s desne strane imas jedno aluminijsko kuciste di ti dolazi crijevo od zraka na grijac ti je spojena jedna zica i lajtug kojim dobiva gorivo vidi si na mojim slikama vidi se!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807

Isprobaš sa probir lampom dali ima struje na njemu, ako nema najvjerojatnije je otišla brava, a ako ima onda je grijač.
Evo lokacije grijača.

images

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nemam pojma, stvarno se ne sečam, idem glet u ostalu dokumentaciju

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Po meni je nova gore al ti provijeri za svaki slucaj da mene nebi oko varalo i moje naocale koje sam vec davno trebo mijenjat:(rofl)::(rofl):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ima, to je 540, a odmah sam se i setil anegdote o toj glavuđi.
Ukrali, lopovi ............ :(giggle):

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ima, to je 540, a odmah sam se i setil anegdote o toj glavuđi.
Ukrali, lopovi ............ :(giggle):

Ipak sam dobro vidio jer od grijaca lijevo na glavi bi trebali bit zasarafljeni 4 sarafa na glavi a na ovoj ih nema pa po tome sam zakljucio da je mijenjana!
Sigurno je nekome trebala glava ko i meni pa si je covijek posudio tak sam i ja trebo a ne trosit pare:icon_rofl::icon_rofl:

N

Nevjernik

Guest
Nisam ja nista reko lose za njega ima u lidlu dobrog alata i ja sam ga mislio kupit al kolko mi treba odusto sam bolje kupit nesto sto vise koristim!

A ti ako se sjecam nije bio ni 200 kn a zašarafio 10 glava i milina nemoraš posuđivati..

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
A ti ako se sjecam nije bio ni 200 kn a zašarafio 10 glava i milina nemoraš posuđivati..

Ma znam samo ja sam sad zasarafio i pitanje kad cu opet tak da kolko ja koristim lakse mi posudit jer ako cu ga kupit onda svima treba a niko vise ne vraca pa ja zovi i pitaj okolo jer ne cuvaju bas svi kako treba ja tude cuvam bolje nego svoje!

Z

zmijacoop

Guest
Isprobaš sa probir lampom dali ima struje na njemu, ako nema najvjerojatnije je otišla brava, a ako ima onda je grijač.
Evo lokacije grijača.

images

e majstore, svaka čast i hvala na trudu, čim dođem doma krećem na biznis. a ako je slaba mašina i grijač ne radi, ima li ga smisla mjenjati prije generalke

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Muhaničar, vidim ovaj 540 ima JCB filter ulja. Jel si to ti negdi nabavil ili vlasnik dotičnog 540??
Jel uopće znaš gde se može kaj takvoga nabaviti.

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Muhaničar, vidim ovaj 540 ima JCB filter ulja. Jel si to ti negdi nabavil ili vlasnik dotičnog 540??
Jel uopće znaš gde se može kaj takvoga nabaviti.

hoču i ja takav filter! Baš je fora. :icon_thumright:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
e majstore, svaka čast i hvala na trudu, čim dođem doma krećem na biznis. a ako je slaba mašina i grijač ne radi, ima li ga smisla mjenjati prije generalke
Ako je slaba mašina grijač joj malo pripomogne kod paljenja.
Normalno da ga ima smisla mjenjati. Ako je ispravan kod generalke ga netreba mjenjati.

Z

zmijacoop

Guest
Ako je slaba mašina grijač joj malo pripomogne kod paljenja.
Normalno da ga ima smisla mjenjati. Ako je ispravan kod generalke ga netreba mjenjati.

ispitao sam struju i vidio da uopće ne grijaču nema struje pa sam ga spoio direktno na 30sekundi i probao zapaliti. :fiery: i vidi vraga, nije trebalo verglati cijelu minutu več samo pola :icon_fU:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807

Najnoviji postovi

Na vrh