• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
ispitao sam struju i vidio da uopće ne grijaču nema struje pa sam ga spoio direktno na 30sekundi i probao zapaliti. :fiery: i vidi vraga, nije trebalo verglati cijelu minutu več samo pola :icon_fU:
30 sekundi grijanja i 30 alnasanja................. Znači vremenski je izgubljeno isto vremena.
Možda da si grijal 15 sekundi bi mu bilo dost, a i bolje bi bilo.

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
A ti onda traži za Golfa 1,2,3

muhanicar 3-kam imam manjeg u orginalu,
a druga je stvar što svi kupuju i montiraju Fradovo-ga koji
dojde ko piva u bertije ;) i nakon mjecec dana rub hrđavi

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Nesmeš ga jako stegnuti (navek mora malo sliniti) pa nebu pohrđal :icon_lol::icon_lol:

Z

zmijacoop

Guest
pozdrav elipo
danas sastavljam svogfriško kupljenog ljubimca i vidi :icon_toilet: vraga kiler piša na vrhu i to onako poštrno, a vidim da ga je bivši vlasnik već bezuspješno pokušavao zakrpati

ima li možda netko kakav kiler viška ili neko jeftinije rješenje ta prvu ruku ( koja je obično nekoliko godina

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
pozdrav elipo
danas sastavljam svogfriško kupljenog ljubimca i vidi :icon_toilet: vraga kiler piša na vrhu i to onako poštrno, a vidim da ga je bivši vlasnik već bezuspješno pokušavao zakrpati

ima li možda netko kakav kiler viška ili neko jeftinije rješenje ta prvu ruku ( koja je obično nekoliko godina

Pa probaj ga odnjet deckiju koji rade limariju po krovovima ili nekog ko ima za lotanje da ti ga zalota to ti je po meni najjeftinije tak je i moj zakrpan i drzi vec nekoliko godina!

Z

zmijacoop

Guest
Pa probaj ga odnjet deckiju koji rade limariju po krovovima ili nekog ko ima za lotanje da ti ga zalota to ti je po meni najjeftinije tak je i moj zakrpan i drzi vec nekoliko godina!

ovaj prije mene ga je namazao sa nekom čudnom stvari koja je ušla unutar lamelica i bojim se da ih ne potrgam ako ču to skidati , a da bi se dalo lemiti moram skinuti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Bilo je negde na forumu, ali se nemrem setiti u kojoj temi.
Lik ga je zabetoniral i tvrdi da je to više nego to.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
ovaj prije mene ga je namazao sa nekom čudnom stvari koja je ušla unutar lamelica i bojim se da ih ne potrgam ako ču to skidati , a da bi se dalo lemiti moram skinuti

Ako ces ga nosit kod nekog da ti to zalemi on ce to zagrijat i lakse skinut nego ti po mojem kako sam ja gledo kad je moj sredivan isto je bio omazan s necim!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Grijati niti čuti, celi se bu razlotal. a onda
1347536052.gif

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Grijati niti čuti, celi se bu razlotal. a onda
1347536052.gif

Onaj ko se bavi lotanjem zna di kolko i kak ga mora zagrijat i na kojem dijelu da nebi bilo posljedica na druge dijelove nisam mislio da ce ga brenerom grijat!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Bučo, znaš da sam probal i to ne jednom tak da ne pričam baš skroz bezveze :icon_wink:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Bučo, znaš da sam probal i to ne jednom tak da ne pričam baš skroz bezveze :icon_wink:

ma znam sve ja tebe kuzim ja kad sam svog nosio na popravak decko mi je skinuo onaj gornji dio iznad celija di je cep za naljevanje i sve ocistio i ponovo ga zalotao gledo sam jer je meni na tom dijelu pustao i ja nisam nikad reko da ti neznas ja znam ono sta znam to i kazem tak da mu je najbolje da odnese kod nekog majstora pa nek mu vidi dal moze mu to rijesit ili ne!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Sve se može riješiti ali (uvek taj ali) štangica kositra je ništ za zakav posel, a treba i pasta, struja, plin, vreme....... za kiler u koji je davno strela pukla.
I onda daš 200 -to tinjak kuna za hladnjak koji bu možda več suta na druga dva mjesta procurel, a iznutra je poštopan.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Sve se može riješiti ali (uvek taj ali) štangica kositra je ništ za zakav posel, a treba i pasta, struja, plin, vreme....... za kiler u koji je davno strela pukla.
I onda daš 200 -to tinjak kuna za hladnjak koji bu možda več suta na druga dva mjesta procurel, a iznutra je poštopan.

Znam ja to sve samo to je najjeftinija varijanta pokrpaj i moli Boga da ce potrajat neko vrijeme najbolje bi bilo novog ali novi nisu nesto kvalitetni meni je prosle godine na susjedovom 539 2005g pipica ostala u ruci covijek jedva zaloto kolko je tanak sve ima svoje prednosti i mane!

kebir

Član
Tu od
24 Kol 2011
Poruka
339

Kositar,kiselina,malo cinkotita-cink lim se nasitni u kiselinu i dok ga nestane letkolen se zagije i lotaj mili do besvesti:icon_wink:
Inače sila na radničkoj isto dela takve stvari.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Na novome zamjenskom nemaš baš kaj lotati, ali antifriz ga ipak malo očuva.

Najnoviji postovi

Na vrh