• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 542

• Temu pokrenuo strongboy
  • Datum prvog posta

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Nekad stalno lupa nekad ne bez obzira jel fila ili puse na kihavac!!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,952
Možda stradala piksa na klipnjači pa se okreče i tako dolazi do različitok zvuka skini glavu i cilindar i budeš videl kaj te zeza pazi kompresor podmaziva ulje od motora pa da ne bi bilo joj joj :x:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Skidaj to dole i širom.
Postoji mogučnost da izgubiš dio pritiska ulja potrebnog za podmazivanje motora.

Ups, vidim da je Željac več napisal, pa bum ja samo nadodal da provjeriš i ležajeve na kojima se radilica kompresora vrti

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Danas opet popodne mljeo kukuruz i nikakvo lupanje ni nista se nije culo bude on isao dole pa sirom za svaki slucaj da nebi bilo belaja:icon_hang:

imbro

Član
Tu od
1 Srp 2010
Poruka
448
Možda da provjeriš gumice ( brtve ) na filterima.Meni to izgleda ko da negdje " vuće"zrak

orač 1

Član
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
292
Provjeri dovod goriva,slavina na rezervoaru najvjerovatnije nije otvorena,Najbolje je probati direktno preko kanistera upaliti i voziti tada će biti sve jasno,do čega je pa neće da vuče i gubi snagu.:(nerd):

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,105
Ipak mislim da ti imas problem na PVP.Taj bosh-majstor je nesto propustio.Mislim da nije skidao poklopac na kojem su poluge za gas i gasenje..

Interesuje me kako se ugasi.Vozis traktor pod gasom i odjednom se ugasi ili smanjis gas i tad se ugasi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Ali prije toga odzračiš na ona dva vijka ključ 8 koja je Lisnik spomenul?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
A jesi ga probal pošlepati a da ta dva vijka ne diraš?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Ako za 10-tak metara na šlep kresne, a da nisi odzračival, onda nazad k Predenu s pumpom.
Negde je fulal, a ja mislim ili u distributoru ili ga boli ventil za količinu goriva, mada nekak me više vleče na ono prvo.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Kakvo je stanje AC-pumpom?

muhanicar zanš onaj IMT ke sam te par puta zval ipak je bila Ac pumpa,
krepali preljevni ventili

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,411
Ti si rekel da je nova gore ili da si ju ispital, nesečam se točno.
Nije ni važno, bitno da si rešil

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
da bila je montiran nova gore nekakva zamjeska (ake se dobre sječam Indiska, kutija plavo žuta), i punpala je na prazne dobre, ali kad sam skinul sve filtere dole i sve ponovno spojil nisam mogel nikak ozračiti

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,998
Ja svoje pumpam prednje na 2bara a kad idu utezi gore 2.5bara a zadnje su mi 0.8-1bar!!

Tu od
14 Ožu 2013
Poruka
72
ja stvarno vise neznam neko kaze zadnje pumpas na 1.7 bara prednje na 2.5 neko zadnje na 1.bar neko prednje na 1.5 bara e sad dali postoji neki prirucnik na koliko tocno se pumpaju gume na 539

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,995
Ako oreš onda je bolje da su manje napumpane, ako voziš prikolicu jednoosovinku i u njoj 3-4 tone onda ih moraš pumpat na 2 bara. Prednje imaš stalno na oko 2 bara i nemaš brige.

Najnoviji postovi

Na vrh