Prije tjedan dana odvezem traktor kod majstora u vezi problema hidraulike,za dva dana me on zove da je gotov....ajde super pomislih,s obzirom kako sve kod nas ide....
Kad sam doso objasnjava on falilo ulja,podesio...ovo ono....
Nakraju sjednem u traktor a ono isto,rucica za dizanje/spustanje uopce neradi,tj. radi tek kad podignem rucicu od fine ili ako ocu spustit,spustit finu...
Pitam ja njega pa sta je tu sad namjesteno,on gleda u mene,uzmuco se,pa kao to tako mora bit,kao nek probam radit,tj. orat pa cu vodit...
Gledam ja u njega, neznam vise jel ja nisam normalan,jel on nije(trece nepostoji)...
Dodjem kuc,zakacim plug odem na njivu ono opet isto il plug ide previse il iskace,i sta sad...Nazovem ga kazem do sta kako,opet se on uzmuco,dovezi u ponedeljak pa cemo vidit...
Sad mi tlak na milion,imam osjecaj da bi ga sutra mogo zadavit(ak procitate u novinama nesto slicno znat ce te o kome se radi)...Zadnj put mi isto nesto sjeb...neznam ni sam sto sam uopce njemu vozio,a sto je najgore prije mjesec dana mi istekla registracija a moram vozit u grad,tak da bi moglo bit veselo:mur::mur::mur: