Možda je zapekla pa se ne da odvojiti, ja imam sad takav cirkus na 567 kad sam pral korpu sa dimerom i sastavil sve skupa moral sam ići na "poslovno" putovanje u Ilok i korpa je tak stajala negdje 5 dana i zahrđala(vidi se kak ju jako rastegne, sigurno 5mm, al je priljubljena uz prednji dio jednostavno) .Ekipa pomoc moze li hitno
Naime na imt 549 pogonska lamela radi i odvaja super, ali kardanska nikako kad uljucim kardan on stalno vrti i kad stisnem i kad pustim kvacilo, rastavio korpu i sve složio nazad sve uredu namjesteno zazor stavio na 1.2mm
Pozna li se pod nogom,na pedali, drugi stupanj? ( pri dnu se terba osjetiti)Ekipa pomoc moze li hitno
Naime na imt 549 pogonska lamela radi i odvaja super, ali kardanska nikako kad uljucim kardan on stalno vrti i kad stisnem i kad pustim kvacilo, rastavio korpu i sve složio nazad sve uredu namjesteno zazor stavio na 1.2mm
Potvrđujem,Nekaj nisi dobro složil ili si savinul lamelu kad si sastavljal.
Ma lamela kardana je problem, vučna radi ko sat 😎Največa moguča brzina, na svaki kotač po jednog međeda, ti držiš pedalu stisnutu i nek cimaju napred nazad.
Možda bu sreče pa se odljepi![]()