• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 565

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Isuse i Bože, koliko je limarije oko toga "malog" motora. Puno bi ljepše izgledal da je hauba uža i niža.
Nisi rekel jesi li instalaciju na samom traktoru mijenjal?

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
Ovako izgleda kao traktor ,dok nije bilo kabine haube i rezervara djelovao je kao tomo vinković.Nisam mjenjao instalaciju.Stavio nova crijeva od zrčne instalacije i od volana isto promjenio

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da, samo kaj mu fale prednji kotači kad nije dupljak.
Iz kabine ih ni ne vidiš.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Lepo napravljen posel :icon_thumright: , sad nek se pomalo krene vračati uloženo

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Koliko te je to zadovoljstvo ukupno koštalo (traktor + popravak)?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Naj vjerojatnije dovoljno da bu bil glavniji stroj u dvorištu.
Takve stvari se za tržište ne rade jer nema računice.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Mjenjao je kolega 539 za njega :) Radi za sebe kao što smo mi radili Z3511 tako da ni jedne kune nije žao :).

Banijac 82

Član
Tu od
1 Sij 2012
Poruka
342
Nisam zbrajao troškove popravka ali cifra nece biti mala kad sve bacim na papir
javim vam rezultat.Kako je kolega zetorproxima napisao dao sam 539 89.g koji je bio spreman za remont

Traktor će raditi lakše poslove malo da rasteretim torpeda 75, kultivaciju košnju a bude i sjetvu odradio

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Nikad troškovi nisu mali kad nekaj temeljito uređuješ, ali se dugoročno isplati.
Ionak bi te novce potrošil na krpanje tijekom vremena, samo bi imal zastoje kad ti traktor najviše treba.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Imal su uske kotače gore koje si mjenjal za ove široke i sad češ s njim u kultivaciju i slične poslove, e pa kolega trebo si ostaviti uske kotače. :)

Moj 565 danas u komadu doma, upicanit, sve prekontrolirano, podmazano, još prije početka proljetnih radova zamjenim ulje u motoru i samo gas.

Jedno lagano pitanjce u vezi hidraulike, dali se štela brzina dizanja poluga na 560/565 ili je tako kako je????

I još jedno pitanjce, dal ima netko možda goli poklopac hidraulika za 560/565?, kolega danas vidio da mu je puko poklopac!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Bil je več varen prije par godina, sad je pukel na drugom mjestu, treba novi.

Ima kolega Banijac kod sebe i uske felge i gume 13.6 sa utezima :).

A to je uredu ako ima, jer pročital sam da ih je mjenjal za ove šire, mada razlika između 13.6 i 14.9 je jako mala, za kultivacij ui prihranu treba 9.5 ili najviše 12.4.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
A to je uredu ako ima, jer pročital sam da ih je mjenjal za ove šire, mada razlika između 13.6 i 14.9 je jako mala, za kultivacij ui prihranu treba 9.5 ili najviše 12.4.
9.5 je biciklin guma,za drugo ništa pametno..
Za kultivaciju guma može bit bilo kakva da ide između redova..
Kod špricanja isto tako,ako se radi o žitaricama ni sa 14 gumom nije neki problem,pogotovo na traktoru koji naprijed nema prednji pogon..
Previše se brineš oko tih guma na 565,troši pare na nekaj drugo,a ne na uske gume..

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
294 je iza imao 16.9 gume i spricao je kukuruz s redovima na 72-73cm. Veci problem je bila sirina od 195cm i tu je bilo malo naknap.
Neznam koliko je 565 sirok, no sa 14.9 gumama se kroz kukuruz vozis kako hoces..

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740

Da se to varit, ali je razlika u znanju odnosno neznanju od varioca do varioca....

Najnoviji postovi

Na vrh