• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 565

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Neka majstor presloži ali greška je negdje u protoku između glave i kartera, kao da je negdje začepljeno.. Možda baš ono što si i sam rekao na ležajevima bregaste ako nije dirano, samo što sumnjam da bi tada imao dobar pritisak ulja.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ja neki dan gledao kolegi 565 dv kupio ga, motor ni kapi ulja ne dize dosta dobar traktor 50 tk dosao

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Je dm motor je.
Zacudilo me stanje pa je kupljen iako je cijena jaka bila

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Majstor strojne obrade je nosio motor na ponovni pregled i tvrdi da ispod kadice za slijevanje ulja u karter na 3 i 4 klipu nije ni bila rupica, te da je to izbušio.Sam je rastavio i sastavio kompletan motor , inače to ne radi , ali kad je vidio što se dešava nakon generalke odlučio je to obaviti sam radi sigurnosti . Na kraju problem je isti. Mijenjao sam pinjon , a on ide baš na kraju bregaste , pa kad sam ga skinuo iscurilo je oko pola litre ulja , što znači da nije izbušio navedenu rupicu iz slivnika u karter. Pa se ja pitam kako je traktor normalno radio od 86 g. pa do generalke.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
To je normalno da u kanalu u kome se nalazi bregasta ostane ulja.
Vaš problem nije u povratu ulja jer blok motora na svakom IMT-u, a i svaka brtva glave ima protok ulja ko oba Đerdapa skupa.

Ja nemrem vjerovati da 12 majstora nemože nači kvar.

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Ja bi tako terao pa ko prvi skisne, sve je to komad zeljeza.
Nemas sta izgubiti ako ide ok a ako stane nakon koju godinu
Svejedno ces nametat druge djelove koje si vec danas spreman staviti samo da znas u cemu je problem.

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Da samo da znam u čemu je problem , mogao bi to riješiti možda sa manje štete i love trenutno. Možda je neka sitnica koju majstori strojne ne primjete jer rade rutinski. Npr. operiraju dečku slijepo crijevo a on se probudi bez desne noge .Kasnije bi mogla biti veći kuršlus.:mur:

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Moglo bi se kad skineš glavu , probali smo na prva dva klipa prolazi , a na druga dva ne .Probali smo i sa kompresorom i sa benzinom i ništa .

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Zasto?? Koliko sam citao, rekao je da ce vratiti novac, nije napravio posao.....

Na oglasnicima gledam da vecina tih 565 ima s44 gore, a to nesto i govori....

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Svako bi želio biti neki klinac od majstora . Osobno ne radim poslove u koje se ne razumijem , no još nisam bio velečasni i pilot. Ostale poslove sam radio , neke manje neke više. Nisam baš posebno pametan al nisam ni mutav.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Mene jos zanima kako bi motor torpedo 75 funkcionirao na imt 560.....

Nije mi bas jasan taj tvoj motor, nikako

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Dosta dobro getriba bi izdržala imal bi mogučnost pogona pumpe hidraulike na razvodu (kiperi i sl) mogučnost EHR-a ma preporod .

Najnoviji postovi

Na vrh