• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 565

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Tu si u pravu, ali motor je radio do generalke a ja imam električni indikator i ne brinem oko toga.

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Ja imam i električni pokazivač i sat koji pokazuje pritisak ulja , ali kad se on upali tad je već pritisak ulja ispod 1 bar , pa bi mogao pod većim gasom - opterećenjem vrisnuti.

Isto bi izgledao kao motor 560 na tomi vinkoviću ili motor od honde na apen 4.

Posljednje uređivanje od moderatora:

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Dosta dobro getriba bi izdržala imal bi mogučnost pogona pumpe hidraulike na razvodu (kiperi i sl) mogučnost EHR-a ma preporod .

E to i ja mislim, opcenito bi traktor bio bolji od imta i torpeda zajedno.....

Nefali nista ni sada rakovicinom motoru, zadovoljan sam, al uvijek od boljeg ima bolje, jel??

Volio bi da se rjesi misterij oko ovog 565, jer me zanima sto je problem

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Dajte najte...Ni Perkins ga nebi popravil. Ostal bi vrlka hrpa pleha kak i je.
T75 je cijeli bolji od toga jada.
Kak možete uspoređivati mjenjač s 12 i 3 brzine, dvije brzine kardana, do tri para krugova vanjske hidraulike...???

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Ja bi sigurno volio više od bilo koga da riješim ovaj problem , jer se radi o mom traktoru i problemu kojeg niko nije odgonetnuo.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
ZJ ovdje se radi samo o motorima a getriba na tim starim krampima se ipak laganije (jeftinije) složi na IMT-u nego Torpedu a i sam znaš da nakon Milke getriba na Torpedu zna biti repa . Zorane nisam nekakav majstor ali garantiram da dva forumaša bi garant riješili problem .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Željko, znam to, ali...
Funkcionalnost i ergonomija T75 je neusporediva s bilo kojim IMT-om.
Nije sve u cijeni (popravka). T75 brže i u konačnici, jeftinije, napravi isti posel, zahvaljujući boljem rasporedu brzina, sinkronima itd.
Jasno da je IMT u prednosti za popravak, jer toga svega nema. A čega nema, nemre se pokvariti (rekel bi Puknuti).

Posljednje uređivanje:

zoranbircic

Član
Tu od
3 Sij 2017
Poruka
178
Željko jesi li mislio bukvalno ili ciljano kad si rekao da bi dvojica sa foruma mogli riješiti problem na mom 565.:(think):

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Hvala Puknuti na povjerenju, no po IMT-u nebi kopal. Ili, nedaj Bože, dijelove mu pral.
To na moj dvor nejde. A i susjedovi se smiju kratko zadržati, da ne moram čistiti uljne fleke :D:

Najnoviji postovi

Na vrh