ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
ŠANANA gdje se skriva 565 ne vidi se sa ceste (kad se ide prema HŽ Kloštar).
Kod mene ti je sve u garažama i šupama, nema po dvorištu nikakvih traktora.
ŠANANA gdje se skriva 565 ne vidi se sa ceste (kad se ide prema HŽ Kloštar).
Kud se vrti motor gleda se sa prednje strane motora po tome se motor vrti u desno tj u smjeru kazaljke na satu .
-šprijalo ulje na pišku..nema ulja
U koju stranu se vrti, gleda se od strane spojke....
533 motor se isto vrti ko i 539.....ali zasto nisu isti satovi i to buni ljude.....bregasta se vrti u drugu stranu, a zasto? Zbog razvoda, jedan je sa lancem drugi sa zupcanicima.....
joooooj, danas sam prolazio kroz Budancevicu! uopće se nisam tebe sjetio da navratim na nekakve suhomesnateJa sam u mog 565 znao ujutro dolijati po litru ulja i radio je cijeli dan, išao je do samog kraja sve dok klipovi nisu izgorili i karike popucale i nabile se pod glavu, da sam bio baš pravi cigan mogao sam staviti polovne klipove i nove karike i još bi navrtio sigurno koju godinu rada dok se nebi cijeli raspao.
A vi se brinete kaj malo ulja na mjerač baca....:
Kolegin 577 u siliranju cjeli dan potroši 2-3L ulja,ali je gas skoro do poda dok ja vozim
Snage ima kao rijetko koji traktor 70ks,nema te zime na kojoj ne upali,do -5 bez grijača..
joooooj, danas sam prolazio kroz Budancevicu! uopće se nisam tebe sjetio da navratim na nekakve suhomesnate
ne,Peugeota 407 crnog...budem,ako ovih dana budem iso opet tudaJel možda voziš bjelog Punta BJ tablice?
Javi se drugi puta.