Robi...vi po svoj prilici neznate sta hocete il je ovo o traktoru bilo samo onak,da se pise ....
Prvo..ne odustae se od kupovine na osnovu dva komentara na forumu,a da se i ne pogleda traktor..
Drugo...imas dva zetora,62 11,i nisam zapamtio drugi,i oba su solci i nevidim svrhu kupovine drugog ako si zadovolljan sa zetorom,tako da je ovo bilo mlacenje bezveze
Nemam 6211 nego 6011 i htio bih ga mijenjati za jedan jači s kojim mogu orati s većim plugom i većom drljačom obrađivati.. I nemam 2 traktora nego 3, tako da ništa nisi dobro zapamtio. Nije bilo da se piše nego čisto me zanimalo mišljenje ljudi, eto ispričavam se neću nikad više ništa pitati da vas nebih uvrijedio, može? Nisam odustao zbog par komentara na forumu nego sam nazvao i par mehaničara i poslao im linkove (između ostalog i čovjeka koji mi održava mehanizaciju već 30 godina) i svi su rekli bježi čim dalje, tako da ne namjeravam radit put do Bjelovara da bih kupio nešto što najvjerojatnije neću ni uzeti.. Gledao sam ovaj IMT čisto zbog cijene jer 5000 eura za traktor od 75 ks mi se činilo i više nego povoljno, a izgleda da nije kad se pogleda pozadina.. Prednja vuča mi ne treba, zato gledam solca.. Nadalje, što ću ja kupiti ili što neću kupiti sa svojim novcima ne treba da vas zanima ako mi nemate namjeru pomoći nekim komentarom (a nemate), stoga vas lijepo molim ako imate neki kometar da mi date slijedeći put se javite na ppv a ne da me ovdje odmah napadate i ubijate mi volju da išta i pitam.. I ako me netko ide razapinjati jer ću potrošiti više novca da bih kupio bolji traktor neka slobodno izvoli, nisu njegovi novci nego moji... hvala..