Robi...vi po svoj prilici neznate sta hocete il je ovo o traktoru bilo samo onak,da se pise ....
Prvo..ne odustae se od kupovine na osnovu dva komentara na forumu,a da se i ne pogleda traktor..
Drugo...imas dva zetora,62 11,i nisam zapamtio drugi,i oba su solci i nevidim svrhu kupovine drugog ako si zadovolljan sa zetorom,tako da je ovo bilo mlacenje bezveze
577 se isplati do 35 000kn kupit,sve iznad toga je bezveze bačen novac..
Za 50 000kn,i još nekaj malo više se najde MFstariji model koji je puno sposobniji od 577..
Imam i 577 i MF 590,pa mi je otprilike jasno koji šta nudi..
nebi ga uzeo ni da mi ga pokloniš, ima ih xy sa puknutim kučištem diferencijala
Majstore, upotrijebi kataloge od tvornice a ne internet
U originalu 577 treba imati klipove 98, a to sto su radeni na 101, to je druga prica
I mislim da je jos razlika u podesenju dizni, postavim sliku iz kataloga
Jedno vrijeme se prodavao imt 587 DV, izgledao je ocuvano, kakav je bio sa mehanicke strane, to neznam, mislim da to nije los traktor, ako je u OK stanju, mislim da vrijedi 4500-5000€
E majstore ti upotrijebi pa pretvori 56.5 Kw i reci mi koliko je to konja? Ni u jednom traktoru i knjizici ne pise ( tvorničkoj) KS jer ako nisi znao nije službena mjerna jedinica. Službena mjerna jedinica za snagu je Kw i tako i piše. I ako piše 56.5 Kw NIJE 77 KS!
Prednja vuča mi ne treba, zato gledam solca
se ovisi i sa koliko se mnozi, samo google je izbacio tri razlicita kalkulatora,
1kw= 1.34, drugi kaze 1kw=1.359, a treci 1kw=1.3636 ks
Tebi da, kad si ti u tom duhu od malog odgajan :icon_wink:
I dalje sam mišljenja da je takav traktor (ako je u solidnom stanju) strojčina koju se poželjeti može.