MrSima14
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Ožu 2013
- Poruka
- 3,458
Pa trebalo bi pisat iza brojeva visoki klirens.
A ne znam ja el bi trebalo pisati, nisam stručnjak, al plug je do grede visok 70 cm sa starim lemešima.
Pa trebalo bi pisat iza brojeva visoki klirens.
Koji plug iz oglasa?!?
Bobo... Pa onaj plug kaj si stavil web stranicu ! Onaj sivo pofarbani kaj je u njuškalu !!?
Koji plug iz oglasa?!?
Nego, ovaj 756 je po svemu sudeci kopija. Samim time sto je pukao, zbog naljepnice, zbog upore na piramidu i tako... Da ima vise slika, bilo bi i vise detalja...
Jesu li ovi deflektori bili kad je plug kupljen ili si ih naknadno stavljao? Takve jos na IMT-u nisam vidjao...
Ma da, plug je 100% kopija, pogotovo sto su od olt posavca deflektori gore i vidim da segmentirana ploca nije djelo IMT majstora...
Plug je kopija 100%, imam takvog istog doma, ne ore več jedno 7-8 god, stoji pod šupom.
Pljunuti takav isti, djed ga nakad dovezo iz slovenije, kao nov IMT plug nije se tad znalo da bi mogla biti i kopija
Nego, 756 može biti 63 cm ako je visoki klirens. Nemože biti 70 ako mjeriš do grede, znači ne njegovu ukupnu visinu!!
a jel mera sa donje strane ili gornje na gredi. mozda vam se tu tih par centimetara neuklapa
Na donjoj strani grede, nema logike do gornje strane mjeriti..