To ti je oznaka za samopodesivi plug. Zato i nemaš problema sa oranjem. Jaaaako rijedak plug a ti imaš tu sreću da ga imaš.Pa ne vidim kaj piše, piše Z 201
E sad kaj to znači nemam pojma.
To ti je oznaka za samopodesivi plug. Zato i nemaš problema sa oranjem. Jaaaako rijedak plug a ti imaš tu sreću da ga imaš.Pa ne vidim kaj piše, piše Z 201
E sad kaj to znači nemam pojma.
Hvala ti, jer nisam znal kaj to znači, imal neke kupce kaj mi davali par tisuća eura za njega al nisam ga htel prodat.To ti je oznaka za samopodesivi plug. Zato i nemaš problema sa oranjem. Jaaaako rijedak plug a ti imaš tu sreću da ga imaš.
Poz. Možeš staviti kakve slike kako se to prepravi ili dati objasnenja?Drugi je bio u originalu Imt 755 NK (niski 10-colac), a sada je preraden u 2x13, povisen je, znaci pretvoren je u VK, produzen je i takoder su mu ugradeni pretpluznjaci i kotac za dubinu.
Nemam nikakve slike dok smo prepravljali, ali mogu poslikati sad na kojem mjestu je povisavan, produzivan i sve ostalo.Poz. Možeš staviti kakve slike kako se to prepravi ili dati objasnenja?
Plug sam kupio od čovjeka koji je umro, a pločica je napuknuta pa ne znam tip pluga. Znam da je 12 coli i Vk. Plug nije imao deflektore niti nosače deflektora. U Sekri sam tražio nosače i deflektore za imt, ali rupe nosača nisu pasale na rupe na dasci. Rupe na dasci su bile na razmaku 10 cm, a rupe na nosačima 8 cm. Nakon svega, odvezao plug Kralj-Kocijanu jer mi je napukla jedna daska, i on je izradio po starim daskama nove daske....Ovo nisu kverneland radna tijela