Kaj se tiće ruda, do toga još nismo došli, ali bude ovih dana.
Moramo osloboditi rudo, odnosno podklocnati šaciju pa onda budemo vidli koliko je rudo u luftu, ima 6 šerafa m14 ili m16, nisam sad 100% siguran, ako se nabudu dali pritegnuti budemo stavili nove, no rudo ne mislim variti za šasiju, to nikako.
Vjerujem da je to dovoljno jako tak kak je tvornički da vuče još jednu prikolicu za sobom, normalno bez navlačenja po blatu i sl. tu se sve trga.
Mislil sam na to da zamijenite šarafe i dobro ih stegnete. To je najslabija karika te prikolice.
Nego, jel ti curi cilindar dolje na kugli?
Ne da more nego mora :icon_fU:...
Cilindar nije baš potpuno suh, ima naslage stare masnoće, ali na friško nisam primjetil dal kaj pušta.
Malo slini gore po sviječama na gumici valjda to vidim dok dignem sanduk, no nikaj značajano da bi trebalo intervenirati.
A more puštati i dolje na kugli???
...
Ja bi tu osovinu pomaknul malo naprijed , ne malo nego skroz do dijela gdje šasija krene u konus .
Ne diraj masnoču, brtvila koštaju ko svetog Petra kajganaZJ...mora de sa to zaštopalo od naslaga, videl bum doj ju operem z minivašom pred špricanje
Ono kaj uđe iz atmosfere bu melem na ranu u odnosu na ono kaj bu došlo iz mjenjača ili diferencijalaIstina , ali tam gdje izlazi ulje lako ulazi sve iz atmosfere .
A on ne želi svega toga u svom novom ulju .