• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT prikolice

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
A jesi ju scifrao :(y):

Moja preporuka kaj staviš matice s plastikom na stranice jer budu se ove odpustile s vremenom..

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Marko, negdje su stavljene s plastikome, negdje obične, ali ispod su rasječene podloške koje isto koče.

Muha...to sam crtal s rukom na krep traki pa izrezal skalpelom i odlično je ispalo.
Zahvaljujem :)

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Evo mog primjerka Imt-ove prikolice. Sad ima nove mitasove gume i kad prođe berba dobit će farbanje i registraciju. Na slici je puna kukuruza pa sad vi procjenite koliko tu ima :):

magla

Član
Tu od
11 Ožu 2008
Poruka
325
šanana lijepo si uredio prikolicu, pogotovo mi se sviđaju nastavci, ja sam imal problema sa vijcima na rudi stavljam sam obične vijke sad kad sam stavil m16*1.25 10.9 i kose podložke već neki 5 godina ništa a vozim dosta od4 do 5tone i preboručio bi ti da si staviš gume 17,5" poz

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Koliko je m3 zapremina?
Ako ima 5m3 onda moze stati 4t :icon_thumright:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
gdje se na prikolici 682.5 ispušta ulje iz hidraulike,i kako novo natočiti...:icon_scratch:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ak baš hoćeš ispustiti skroz, skini dovodni lajtung koji ide na kuglu cilindra i pritisni onaj nos na muškoj spojnici i iscjedi ulje van.
Napunil ga bu i odzračil kiper ventil sam.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Desno gore ti je ovaj limić koji zakreneš u stranu i onda bi trebao vidjet zvjezdasti šeraf koji šerafcigerom vrtiš i tak širiš ili suzavaš pakne

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A tom grmu leži zajec......
Sad znam,valjda nije zapeklo...

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
u cemu e razlika IMT i loznica prikolice, Imam jednososvinku, htio bih je registrirati, a sad nemam prometnu tu kod sebe da vidim nosivost, ako uopce pise, meni bi trebala 5t nosivosti u sto sumnjam da ima,ali bar 4 pa bih je registrirao,inace ako je manje ne isplati mi se voziti s njom po cesti, bolje platim kamion.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,390
Cini mi se da nema nikakve razlike. Toliko proizvodjaca (IMT,FAK Loznica, Agrobar),a prikolice doslovice iste u saraf. Moja stara makedonka identicna sa Sananinom IMT-ovkom

Najnoviji postovi

Na vrh