Idi vidi pa mi javi.To i mene čeka kroz koju godinu i želja mi je također staviti mu što kvalitetnije djelove ako se ne nađe original.
Kaj ovi TS u križevcima drže?? Pošto imaju sve za talijanske traktore!
Uf...puno bome!!!
Jel bila prisilna generalka uslijed nečeg ili je natuko sate za generalku??
Znam, znam, imam ja 540 s Fiat motorom, sad ima 13-14.000 rh na sebi i još uvjek pali na ključ. Motor nije nikad otvaran od 1978. godine!
To se zove kvaliteta. Sad več lagano troši ulje, odnosno ne da troši nego ga baca na auspuh, ali još puca od snage i prima gas ko lud i odradi mi jesensku sjetvu, utova gnoja cjelu godinu, špricanje, kultiviranje, zgrtanej sjena i baliranje bez ijedne greške.
Trebalo bi ga počastit s generalkom i ide još toliko
kod mene u selu je jedan takav imt ac sa tim motorom 78 godiste sad ima preko 9000 sati a isto ima i jedan store 402 koji je imao 3000 i razderao je cijeli motor a vlasnik se je bas brinuo o njemu
???
Znaju i dan danas
kod mene u selu je jedan takav imt ac sa tim motorom 78 godiste sad ima preko 9000 sati a isto ima i jedan store 402 koji je imao 3000 i razderao je cijeli motor a vlasnik se je bas brinuo o njemu
???
Nikad više poslije generalke nebu složil tolke vure ko kad je bil orginal. Nikad.
IMT je uzimao original motore iz Italije, a Štore ima rumunjske motore koji su po talijanskoj licenci rađeni i za Universale!!
Zato nikakvo čudo što na štoriću motor ne potraje!
Morate znati još nešto, ima dvije verzije tih FIAT motora, sa večim i manjim promjerom klipa, ovi sa večim promjerom bi trebali biti kvalitetniji i izdržljiviji, a ovi sa manjim ni upola toliko, pa je možda moguče i zbog toga da ova tvoja tvrdnja stoji!
Oficir....Ma nema do tog FIAT motora iz tog doba!!!:icon_super:
IMT je uzimao original motore iz Italije, a Štore ima rumunjske motore koji su po talijanskoj licenci rađeni i za Universale!!
Morate znati još nešto, ima dvije verzije tih FIAT motora, sa večim i manjim promjerom klipa, ovi sa večim promjerom bi trebali biti kvalitetniji i izdržljiviji, a ovi sa manjim ni upola toliko, pa je možda moguče i zbog toga da ova tvoja tvrdnja stoji
vis to se nisam ni sjetio universal 445 i store imaju isti motor
Mislim da su ti sa manjim promjerom klipa ustvari rumunjski, 95/110
Vrlo lako moguče da je tako. Ovi veči 100/110 su originali i trebali bi 14.000 rh odradit vele majstori.
Morate znati još nešto, ima dvije verzije tih FIAT motora, sa večim i manjim promjerom klipa, ovi sa večim promjerom bi trebali biti kvalitetniji i izdržljiviji, a ovi sa manjim ni upola toliko, pa je možda moguče i zbog toga da ova tvoja tvrdnja stoji!
Oficir....Ma nema do tog FIAT motora iz tog doba!!!:icon_super: