Si bugnul kam ili? Ma jesi sigurno jer nije se sama od sebe pofrkala.
Za sad bat i poravnaj, a za zimu ugradi gore cijevi večeg promjera debeloga mesa i nebu problema.
@ŠANANA ide to tebi, baš mi se sviđa ovaj imt/fiat :icon_super:
Strašan traktor, 35 godina, a još uvjek pali na ključ i vozi i radi, puno radi
Dok se oparim malo budem mu komplet motora dao srediti, piksiranje prednjeg kraja i sve nove gume i još ide 20 godina sigurno. Za ponos našeg gospodarstva bude sređen jer on je prvi novi kupljen traktor i radio je za sve ove koje imamo danas i još za neke u selu. :drink:
Nisi me skužil.Problem je opčenito baš s tom desnom sponom, tu zbog AC pumpe nesmije biti ravna spona jer prilikom gibanja traktora bi zapinjala za AC pumpu da je ravna pa mora biti malo zavinuta, odnosno odvinuta od traktora da nebi zapinjala i samim tim je malo oslabljena jer več je blago zavinuta.
Veli mi deda dok sam mu rekel kaj se desilo da ju je on sfrkal barem 5 puta kod prelaska preko kakvih jarkova i međa.:icon_eyes:
to može biti samo 540 sa fiatom......i te gume se mogu naći i staviti na sve traktore od 533 do 549........ja bi si uzeo takve felge s gumama.........isti je opseg, samo je guma široka.......vjerujem da bolje ore s njima, pogotovo u vlažnijoj godini........
hm, 540 .
Ali on je imao okruglu haubu i blatobrane kao i svaki drugi 533 .
Mora da je kemija neka .
I mora da je sila od traktora
hm, 540 .
Ali on je imao okruglu haubu i blatobrane kao i svaki drugi 533 .
Mora da je kemija neka .
I mora da je sila od traktora
to može biti samo 540 sa fiatom......i te gume se mogu naći i staviti na sve traktore od 533 do 549........ja bi si uzeo takve felge s gumama.........isti je opseg, samo je guma široka.......vjerujem da bolje ore s njima, pogotovo u vlažnijoj godini........