Kaj bi tek bilo da je tvoj :scratchPozdrav kolega nije to moja 39-tka
Ti bi ga na prvima počero :rolfer::rolfer:
Kaj bi tek bilo da je tvoj :scratchPozdrav kolega nije to moja 39-tka
Sve preko 600 kg ga važe ako nema prednji uteg. Vozil sam cetverorednu sijacicu punu gnojiva to ti je nekih 630 kg. Cim naiđe na malu neravninu odma se vaze. Do nekih 500-550 kg bez problema nosi po ravnici.
Kaj bi tek bilo da je tvoj :scratch
upravo tako,
a regati se može jedino ako je tehnički ispravan,
u što čisto smuljam
:finga::finga:
Kaj bi tek bilo da je tvoj :scratch
Ne dopada mi se to spajanje, naročito zbog IMT-a. Oni su proizvodili brojne priključke za traktore, to je bila idealna kombinacija za nas male poljoprivrednike, bili su jeftini i kvalitetni u svoje vrijeme. S obzirom da če biti zaposleno mali broj radnika, vjerojatno če se odustati od nekih projekata,.
Bili su izlozeni u Novom sadu prosle godine... "S" modeli imaju plasticnu haubu i plasticni krov kabine. ostalo je sve jednako kao i do sada...
zbalija: Novinari i sam gazda prenapuhali stvar... Kao da nikad nije imao nov IMT pa ne zna o cemu se radi... HIdraulik, ajd jos i nekako ali pritisak ulja je tu u propisanim granicama, ja ne znam sto ovaj lik hoce... Na ler gasu pritisak treba biti kao sto i kod njega je a ne u zelenom. Da su procitali prirucnik koji tvornica daje uz traktor ili da su nazvali u IMR da pitaju sta i kako ali NE ovaj inzistira na "zelenom" i gotovo...
Trebali su mu izvaditi manometar i ugraditi elektricni s lampicom i rjesena stvar