Na ovo i slična pitanja potraži odgovore u drugim temama na forumu, a ima ih.Cime se najbolje bavit za pocetak.Sto se najbolje da prodat posto mi je blizu Split i velika trznica tts da i zanima me kako ide cjena sijena i djeteline?jer u selu vidim da ljudi kose tu travu ja imam i mjesto za spremit ju jer je radena bas jedna građevina za to sjeno od kamena visoka jako visoka s malim prozorima tako da kroz prostor cirkulira svjez zrak
Evo par.
Savjet oko hobi poljoprivrede
Pozdrav svima, kao dijete sa sela kojeg je životni put odveo u neke druge poslove, htio bih zemlju koju posjedujem staviti u funkciju. U skladu s time, tražim i razmisljam što bih mogao posaditi, a da ne zahtjeva previše posla i da mogu imati neki proizvod kojim bi mogao pokriti troškove ili...
Naslijeđena zemlja u Lici
Mnoge su se stvari zakomplicirale i zamutile uspostavom županija i općina od 1991. pa nadalje. Tako da Plaški po nekima nije Lika, Gračac spada pod Dalmaciju, a more...Novalja, dio Paga i ostali primorski dio Senj, Karlobag....su - Lika...
Što sijati na cca 2 stara jutra oranice?
Pozdrav, imam staro jutro oranice koje sam do sada davao na korištenje bez naknade te bih od ove(odnosno iduće) godine sam sijao nešto. Isto tako imam mogućnost uzeti još jedno jutro od susjeda. Zanima me što zasaditi na 2 jutra(nešto manje od hektra) oranice? Do sada su forsirali kukurz gotovo...