bole
Član
- Tu od
- 7 Sij 2009
- Poruka
- 639
Nije mi jasno kako 100kn po ha TUG ja za 30 ha TUG dobio 17700kn nemam nista stoke samo ratarstvo...
onda si dobro prošo :icon_pray::icon_pray: jel to prijavljeno integrirana ili ekološka proizvodnja
Nije mi jasno kako 100kn po ha TUG ja za 30 ha TUG dobio 17700kn nemam nista stoke samo ratarstvo...
mjesecna porodiljna naknada i djeciji doplatak nosi koliko i davanje za poljoprivredu...drugim rjecima: seljaci, jebite se!
mislim da nam nebi ni Mulder i Scully mogli odgonetnuti sto i koliko budemo dobili...
.Drzava hrani,karitas oblaci,drzava skoluje(socijalna skrb)a tih lijencina je zadatak samo rano svijetlo pogasiti"da se posao odradi i sutra treba za pivu biti odmoran" i kukati,ako nemaju kucu samo zovnu novinare i evo je a neko grbacu ostavi u generacijama i nema je ili je nikad ne zavrsi.Pa tko je tu lud a tko pametan?u ovoj našoj državi mnogo obitelji živi od dječjeg doplatka ::
drugim riječima vi seljaci nećete imati djecu ili neznaš šta si napisao???
ništa osim TUG ni integrirana niti eko.
CARE svaka ti ćast pogodio si bit stvari živim uselu od 180 kuća imamo oko 105 osoba koje dobivaju socijalu u nekoj kući i po dvje pa ti državo odnosno budale koji još plačate obaveze to namirite. Kaže meni gospođa koja radi u poreznoj da nas mora naućiti pameti da čim nam dug pređe 1500 kuna slijedi blokada aja joj kažem samo napred ja se bavim poljoprivredom a ne trgovinom i takvi su mi prihodi kampanjski pa vam tako i mogu plaćati kaže ona to je naređenje i sada vi tu nešto recite A DA NE PIŠEM O OSTALIM PARAZITIMA PRORAĆUNA TO OVA DRŽAVA NEMOŽE NAPLAĆATI 30 POSTO RADI A OSTALI PARAZITIRAJU MORA DOĆI TOME KRAJ
i dalje mislim da su nam "pipiči,lasle i pokrovci" premalo,trebamo"klička"pa da se nešto pokrene........al bijim se da su nas hrvati iz 90-ih previše zadužili.....no čekamo ponedjeljak......:icon_hang:
Đuro a tek Mlinarić??????????????????