Poštovani,
vidim da ste već odmakli od teme poticaja, ali interesira me da li je netko dobio poticaj za ekološku proizvodnju....naime, meni su isplaćena samo 42% za osnovna plaćanja.....
Nama isto ekološki dio nije isplaćen, samo osnovni, nekakve greške u njihovom sustavu, kao trebalo bi biti isplaćeno sa ispravcima prvog dijela, nitko ne zna kada točno, valjda do 1.5.
Za ekološku je isplaćeno sve, osim ako nisi imao penalizaciju, kao ja.:icon_hang:
ok ali na moju zemlju koju ću sad prijaviti i tražiti poticaj još nitko do sad nije dobio poticaj i bila je u početku arkoda napisana na našn opg koji smo kad su uveli plaćanje doprinosa (tata je bio u invalidskoj, a mama na burzi) zatvorili. I sad bi otvorili novi na mene pa sad ne znam da li ću imati pravo na poticaj?
kaj ti piše pod "vrijednost prava",kolko ja kužim hektare pomnoži sa cifrom"vrijednost prava"
zbroji ono kaj si dobil do sada oduzmi od te cifre i to ti je ostalo za dobit,e sad druga je stvar kaj je pitanje el više kaj opče bumo dobili i koliko.
imam kolegu u agenciji i meni se sve slaže po ovome,samo ,ponavljam,bil je rebalans,i pitanje je el i kolko bumo još dobili
još da spomenem da "vrijednost prava"nije svima ista več je specifična za svaku proizvodnju,u principu 1ha-jedno pravo,samo za svaku proizvodnju pravo je veče ili manje.doh):