tako je johabice koja crna komasacija,tko bude to pravedno podijelio,koji sud,onaj korumpirani,šu šu ,što dalje od mojih parcela,dobro istina ima nekih koje bi vrijedilo malo sa susjedom podravnati međe ali top je zanemarivo,najveći komad u komadu sigurno ne budem dao reckati,branim ga i ne dozvoljenim sredstvima
Nisam ni ja za tu komasaciju. slažem se sa onim što je johabica napisala. Sve parcele koje imam sam dobro nagnojio stajskim i dobre su plodnosti i sad da mi oni daju jednu parcelu na pijesku, neka hvala. Bolje neka potiču sama gospodarstva na okrupnjavanje parcela. ali ta komasacija vjerovatno se ide na ruku nekim velikim igračima.
Možda bude nakon poplava kao ono pomoč ljudima,a ne kao da to trebamo dobiti redovno. Bilo je tako i preklani u ljeto zbog suše.:icon_super:Kad ste ono rekli da kreće isplata...poslije 20.05.Da li odmah poslije 20. ili opčenito poslije 20.05.?
Aha,može.
Ako će biti ko ona koju ja pamtim ali je srećom zaobišla moju k.o.,bude veselo.Ljudi su plačali po hektaru -eh se više ne sjećam jel tristo kila pšenice,u kunama - ondašnjim dinarima,iiiiiiiiii,ostali bez deset posto posjeda u ime izgradnje i trasiranja novih puteva.
A pojedinci koji nikada nisu imali kvadratni metar zemljice su preko noći postali vlasnici poloprivrednih površina.
Mogu li na Ustavnom sudu zaštititi svoje pravo odlučivanja želim li da mi se zemljište na taj način okrupni ili ne.