• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Ja sam dobila 1131 kn po h ali nije mi jasno zasto nisam dobila onih 30%za mlade poljoprivrednike?

cabage

Aktivni član
Tu od
1 Ožu 2008
Poruka
2,462
Meni je jučer sjelo 360 kuna po hektaru, pa onda valjda integrirana, jer nema što drugo. Thank you very much. Zemlja ništa još

cayman

Član
Tu od
16 Pro 2013
Poruka
45
za mlade češ dobit tek na godinu za ovo što češ prijavit u 2015 god ako sam ja dobro skužio

dobio 1131 kn po h

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Evo jutros ,erste banka via ovrha u hypo,do zadnje lipe,gače na štap i lanac iz štale ,živjeli vi meni.Bjelovar,mada ja sa viđenim bio zadovoljan ,mislim na iznos uplate,bez disciplinske.:mad:::mad:::mad::

Zombie

Član
Tu od
29 Ožu 2013
Poruka
629
Sjelo nesto RN za plać pot iz EAGF..sto to bi??ne pase iznis ni s mlijekom(20lipa po litri) ni sa zemljom(sto pisu 1100za ha) a ni zajedno..onda nesto fali
Bbz erste

lucky

Član
Tu od
4 Ruj 2013
Poruka
123
Evo kc-kž 1055kn!Ko tu koga j... i kak oni to isplačuju to ni dragi bog ne zna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

labavi01

Član
Tu od
2 Ožu 2013
Poruka
602
ufff...........bronhi.......vt-pod....sjelo za zemlju i nešto što neznam kako se zove,iznos slično ko i ostali,neda mi se sad preračunavat u lipe,hebeš sad krvna zrnca kad mogu hodati.......:icon_pidu:......:icon_syda::Kiss:

zeljkomir

Član
Tu od
25 Velj 2014
Poruka
70
Meni danas ujutro sjeo i to samo program jedinstvenih plačanja! Sad ko zna šta je sve u tom programu!

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,458
Kako oni gledaju za mlijeko, prema predanoj količini ili prema kvotama!? Ja ne znam dali je šta sjelo jer ne idem do banke, kad dođe, dođe.

vukovar

Novi član
Tu od
8 Velj 2014
Poruka
13
meni je juce sjelo jedinstveno placanje ,ne znam sta imas ali mislim da je to zajedno zemlja i mlijeko

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh