Uplata agen. za plać. u polj., rib. i rur. program jedinstvenih plaćanjaKoliko je sjelo za mlijeko i kako pise na netu?
Uplata agen. za plać. u polj., rib. i rur. program jedinstvenih plaćanjaKoliko je sjelo za mlijeko i kako pise na netu?
Sjelo mlijeko, zemlja još ništa:icon_scratch:
Zagrebačka županija
Ja sam dobio oko 1300 kn/ha to je valda oranica+tovna junad, ali sve zajedno,tj. Imam veca placanja po hektaru zbog stoke. Jel jos netko tako dobio? smirk):
Teško da si dobio 1400 kn/ha, prije da si dobio 1100-1200kn/ha, a ostatak iznosa da ti je za ostalo za što trebaš dobiti ali je uplaćeno odjednom.
20 lipa po litri ako je uplata koja je sijela za mlijeko a po mojoj računici jeKoliko po litri?
sjelo SMŽ zemlja-1050kn/ha
Tu se bogami nezna ko pije a ko plaća, sad došao sa bankomata. Imam ravna 2ha oranica pod poticajem, nikakve blokade ni minuse i sijelo mi 1770kn, jbte to nije ni 900kn po hektaru!
Ma tako i ja (1408kn)ali sta je onda sa poticajem za junad (ide li on vise uopste)kao i sa onim zahtjevom za drzanje stoke sto su popisavali u 12-tom mjesecu(475kn) ili su to sve sad stavili pod ta jedinstvena placnja,doduse i lani je sve bilo nabubano zajedno pa se nista nije moglo razracunat.I sta je sa ovcama?