Koliko znam treba samo otići u poreznu upravu i tamo ti kažu koliko duga imaš u zastari a koliko bi trebalo platiti.Meni je većina duga u zastari tako da bi trebala nešto sitno platiti i to kroz mjesec-mjesec i pol dana.Tako sam s poreznom sve dogovorila a gospoda iz agencije mi danas pošalju mail da moram dogovoriti s poreznom jer su svi dužnici na čekanju.Dotična gospoda iz polj.agencije nisu se ni potrudila vidjeti da sam ja sve s poreznom dogovorila i to već prije te da mi nemaju razloga neisplatiti poticaj.
Doslovno mi se sve ovo gadi i čudi me da se nigdje nitko javno ne izjašnjava što je s nama kojima nije isplačen poticaj...Pozdrav svima
mene jos uvijek zanima što je s nama kojima nije isplačen poticaj...
to je kako lazovina kaze onih 10% sa neispravnim racunima...
kada ce nam se agencija javiti pa da se vidi u cemu je problem..
ako je nešto u zastari, onda je u zastari! i ne plaća se! prije će biti da ste vi nešto pobrljali s tim dugovima
znaci ovih 90% koji su dobili poticaj zadovoljni sute a mi ostali kako je rekao ministar lazovina ostali smo "kratkih rukava" ..
kredit nije placen ,struju dosli iskljuciti, traktori stoje prazni milina dobili smo sta smo trazili.
fino su se zauzeli za seljake.!!
dobro, dug treba platiit, ali onda neka kažu više do kraja što če biti sa nama. Neka to što trebamo dobit poticaja neka smanje dug u poreznoj, a ne da na kraju niti čemo dobit niti če nam dug biti smanjen ili plačen.
Želim znati sad ne za mjesec dana dal ču dobit išta ili ništa, treba radit dalje i ulagat u ovu godinu,da imamo nešt očekivat od proizvodnje ove godine. Trenutno jedini način je da prodam nešt od strojeva pa kud puklo da puklo jer drugačije ako neče biti poticaja jedino mogu stavit ključ u bravu.
U petak u saboru donose odluku o prijelomu duga, tako da koji nismo dobili poticaje, dobiti ćemo ih onoliko koliko ostane od prijeloma ili nema ništa ako ste više dužni. Eto. Informacija od Brlošića. "Ugodni" praznici
U petak u saboru donose odluku o prijelomu duga, tako da koji nismo dobili poticaje, dobiti ćemo ih onoliko koliko ostane od prijeloma ili nema ništa ako ste više dužni. Eto. Informacija od Brlošića. "Ugodni" praznici
da, ali ne i zakonski, meni je rečeno da će sad ovaj petak (04.05.2012.) biti donešena odluka u saboru.
kada ce se ministru lazovini naplatiti onih 60 000kuna za vocnjak ..
naplatio je od drzave podizanje nasada i onda vocnjak prodao!!
10 godina unazad puta zatezna kamata to je oko 300 000 kuna -to mu sada treba naplatiti i staviti ga na stend by..............
a novac mu uzeti od ministarske plate..